torek, januar 24, 2012

Vprašajte NATO, ti vedo zakaj gre!

Poplava vijoličnih teličkov na Balkanu: Tudi v BiH »milka teliček«

(Gračanica) – Na Balkanu je zadnje čase prava poplava vijoličnih »milka teličkov«. Potem ko so iz Srbije poročali o dveh primerih (najprej je krava Đurđa v Jezdinah povrgla vilojičnega telička, potem pa so se oglasili še iz vasi Grčac

NATO soldateska ve s čim je obmetava Balkan in zakaj se tam danes dogajajo čudni pojavi. Bodo povedali kaj vse so metali iz letal in s čim so pobijali ter zastrupljali ljudi, živali in naravo ter te "čudeže" pojasnili? Seveda ne bodo. Še naprej bomo priča takšnim in še bolj groznim pojavom in to ne le pri živalih, temveč tudi pri ljudeh. Težava je le v tem, da veliko tega kar se že dogaja in kar se še bo, ne bomo nikoli zvedeli ali pa mogoče z velikim časovnim zamikom. Mogoče pa se bomo prebudili šele takrat, ko se nam bodo servirale fotografije novorojenih človeških spačkov, hudo invalidnih dojenčkov ali statistični podatki o umrljivosti novorojenčkov in strokovno potrjeni razlogi za njihovo umiranje ?
Pravzaprav se na Balkanu ne dogaja nič takšnega kar se že leta ne bi dogajalo povsod tam kjer sta ZDA in NATO uvajala demokracijo in instalirala človekove pravice ter ustvarjala temelje za lepše življenje tam živečih ljudi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar