ponedeljek, januar 30, 2012

Grozili ste z referendumom in sedaj ga ljudem tudi dajte !

Slovenski mediji:

Nov kompromisni predlog družinskega zakonika - za izognitev referendumu

Društvo Družinska pobuda kot mediator, 30. januar 2012 ob 13:54 "Država mora prihraniti 800 milijonov evrov. Tukaj je predlog za prve štiri." Družinska pobuda je predstavila kompromisni družinski zakonik

Kdo pa je in kdaj ter v čigavem imenu to društvo Družinska pobuda pooblastil za pisanje zakona, ki je bil že spisan in v Državnem zboru sprejet? Kakšen mediator neki. Mediatorji so lahko le slovenske volivke in volivci in ne neka samooklicana skupina dušebrižnikov. Ker so ankete javnega mnenja že lep časa kazale, da bo zakonik na referendumu dobil podporo in da je ljudem dovolj te demagogije ter obujanja srednjeveške miselnosti, so se pač nasprotniki zakonika domislili novih ukan. 
Kar naenkrat so postali varčni in jim je škoda denarja za izvedbo referenduma, ker država pač mora varčevati. Koga to vi nategujete cenjene dame in gospodje? Država je danes v popolnoma enaki godlji kot je bila še pred nekaj tedni, ko ste po Sloveniji zbirali podpise in zavajali ter lagali preprostim ljudem. A seveda mala razlika med takrat in danes pa je. Danes je Janša mandatar in Ljudmila že skoraj neka kvazi ministrica, takrat pa je grozilo, da bi mandatar lahko bil Jankovič.
V skladu z določili Ustave in zakona naj Državni zbor razpiše referendum in vlogo mediatorja naj odigrajo volivke in volivci in prenehajte s temi slaboumnostmi. To ste si ves čas močno želeli in naj se vam sedaj želja izpolni!

Ali pa odstopite od zahtev po referendumu, umaknite vložene podpise in naj v Državnem zboru sprejet Družinski zakonik stopi v veljavo. Pika!

Ni komentarjev:

Objavite komentar