sreda, januar 18, 2012

Kdo to zvija roko predsedniku države dr. Danilu Türku ?

Predsednik republike Danilo Türk naj bi za novega mandatarja predlagal nekdanjega šefa NLB, bančnika Marka Voljča

Marko Voljč naj bi bil član mednarodne Trilateralne komisije, enega pomembnejših lobistično-posvetovalnih združenj na svetu.

Trilateralna komisija je veljala za nekakšno manjšo kopijo razvpitih Bilderbergov, okoli katerih se je spletla vrsta teorij svetovnih zarot. Trilateralno komisijo sta ustanovila David Rockefeller in bivši ameriški državni sekretar Zbigniew Brzezinski, njeni člani so najpomembnejši politiki in poslovneži, med drugim tudi Bill Clinton in George Bush.


Kdo torej zvija roko in stiska za vrat predsednika države Danila Türka ? Stopamo torej po poti Italije in smo poskusni zajček v vzpostavljanju novega evropskega reda. Diktatura nam vedno bolj glasno trka na vrata. Mi pa še vedno zadovoljno dremamo v svoji kulturni razdvojenosti in lažni samozavestnosti, da odločamo o svoji usodi. Res nam ni pomoči. Če je ta novica resnična, bi kazalo tudi Pahorja malo povprašati po zdravju. Najprej "zlato pravilo" v Ustavi  in takoj zatem še kandidat za sestavo nove slovenske vlade iz vrst Trilateralne komisije kot predsobe Bilderbergov.

Slovenke in Slovenci res smo pravi tepci.  Državo, ki smo jo na tako lahek način dobili bomo na še veliko lažji način zapravili. Slovenski levičarji in desničarji pripravite se na skupne dolge pohode s praznimi trebuhi po slovenskih ulicah!

1 komentar:

  1. JA, JA, prodane duše se vračajo , da vidijo , če je še kaj , kar bi se dalo vnovčiti! Jaz predlagam , da damo na dražbo kar naše "supermene", ki te dni nategujejo ljudstvo , pa da vidimo koliko so vredni na mednarodnem trgu ! Stavim , da kupcev ne bo !

    OdgovoriIzbriši