četrtek, januar 05, 2012

Hudič je, ko celo vedeževalka kaj spregleda!

Osebna in uradna vedeževalka mariborskega župana Kanglerja ni uspela "videti" vseh pasti, ki prežijo na njenega delodajalca in zaupnika ter ga je tako s svojim nepopolnim vedeževanjem spravila v hude težave.

Fotografija: Večer                Kako lep par!

Tekst Večer, 05.01.2012
 Župan mestne občine Maribor Franc Kangler naj bi bil tik pred koncem preteklega leta dobil še eno težko "darilo". Drago Šketa, vodja Okrožnega državnega tožilstva v Mariboru, je potrdil, da so prejeli "dve kazenski ovadbi zoper tri osebe zaradi kaznivih dejanj sprejemanja koristi za nezakonito posredovanje, zlorabe uradnega položaja ali uradnih pravic in ponarejanja listin, ki se nanašata na oddajo službenih stanovanj". Neuradno smo izvedeli, da naj bi trojico osumljenih sestavljali župan Kangler, Tanja Vindiš Furman, direktorica Javnega medobčinskega stanovanjskega sklada Maribor, in Karin Ježovita, podjetnica z vedeževalskimi sposobnostmi...................

Kakšen je to režim v katerem niti vedeževalke niso več varne? Upravičeno smemo dvomiti v njene nadnaravne sposobnosti, ko ni vedela predvideti posledic zase in za svojega mecena glede njunega strokovnega sodelovanja na področju reševanja osebnega stanovanjskega problema. Pa to bi še ji oprostili. Da pa v svoji viziji ni predvidela poloma Kanglerjevih kulturnih in športnih projektov pa je z vedeževalsko strokovnega stališča popolnoma nesprejemljivo. Njena vedeževalska licenca visi na zelo tanki nitki. V pravni državi bi jo čez leto že srečali med mariborskimi brezdomci.

Ni komentarjev:

Objavite komentar