sreda, januar 11, 2012

Slovenski parlament ni izvolil mandatarja !

Zgodilo se je točno to kar se je pričakovalo, ni pa se vedelo kako se bo v praksi izvedlo. Šefi štirih desnih strank so svojim poslancem odvzeli opravilno sposobnost in jim niso dovolili udeležiti se volitev mandatarja.Šef stranke in njegov poslanski kolega, ki sta javno podpirala Jankoviča pa sta svoja glasova že pred časom prodala desnici. Tako Jankovič ni uspel dobiti niti tistih borih 44 glasov kolikor bi jih moral, če bi vsi igrali pošteno igro.

Prav zanimivo vprašanje se postavlja kako bo ta sklic parlamenta končal svoj mandat in predvsem kako bo vladal, ko je svojo pot začel s tako hudo kršitvijo Ustave. Ljudje se sedaj sprašujejo kakšne tepčke so to izvolili na predčasnih volitvah, ki niti glasovati ne vedo ali pa dovolijo, da iz njih strankarski šefi delajo navadne debile.

Ljuba Slovenija kdaj si se  komu tako zamerila, da je usoda tako neusmiljena s tabo? Smo na najboljši poti, da hitro postanemo druga Madžarska. Erjavca muči nedokončana zgodba Patrije in Pahor je prav danes doživel svoje veliko zadovoljstvo maščevanja za vse kar ste mu lubi Slovenci v preteklih letih slabega storili.

Si upate zamisliti veliko koalicijo: Janša, Novakova, Virant, Žerjav, Erjavec in Pahor? Vlade te koalicije ne bodo zrušile predčasne volitve, temveč ulica! Črna napoved vendar zelo realna!

Ni komentarjev:

Objavite komentar