sreda, marec 09, 2016

Kateri bog bo blagoslovil sveti zakon?

Sveti zakon sklepata partnerja, ki si res zaslužita drug drugega!

Odslej torej v Evropo naj ne bi več trumoma in ilegalno prihajali Sirijci, Iračani, Afganistanci, Iranci, temveč naj bi povsem legalno prihajali in ostajali Turki. Slovenski domorodci bi temu rekli, da gremo s tem zakonom sedaj izpod dežja le pod kap! In pa, ker turški islam naj bi sedaj bil nekaj povsem drugega kot Iraški, Iranski, Sirijski ali islam katere podobne tamkajšnje in nam neljube dežele, ker prav nič ne ogroža naših evropskih krščansko civilizacijskih in kulturnih vrednot in ob vsem postaja še vedno bolj združljiv ter skladen z našim sodobno reformiranim svetim krščanstvom. V čem bistvenem se obe veliki svetovni verski doktrini sploh še razlikujeta? Le še v kakšnih manj pomembnih malenkostih.

Kdo je v tem novem svetem zakonu ženin in kdo nevesta in kdo med rjuhami zgoraj ter kdo spodaj, še tudi ni povsem jasno. Vse bolj se dozdeva, da gre za zakon dveh istospolnih partnerjev. Da pa so vlogo matičarja  in črnogorskega kuma odigrali Američani, pa seveda ni prav nobenega dvoma. Prav tako še nam niso povedali pred katero božjo podobo bo sveti zakon sklenjen. Se bo svečan obred odvil v mošeji pred obličjem Alaha ali v katoliški katedrali pred obličjem Jezusa? Vemo pa tudi že, da se sveti zakon ne sklepa zaradi velike deviške ljubezni med partnerjema, temveč zaradi interesa obeh novih zakoncev ter predvsem tudi še interesov njunih zvodnikov. 

Na poroko seveda niso povabljeni Kurdi in še posebej ne Rusi, kot tudi ne drugi gostje, ki se že doslej niso ravno najbolj vzrorno obnašali ter se bili pripravljeni izkazati s primernimi poročnimi darili zakoncema. Ker je eden od novih zakoncev precej na tesnem z denarjem in sploh znan kot velik stiskač, bo poročni zapitek v celoti plačal drugi, ki prihaja iz Evrope in se zadnje čase sploh rad razmetava z denarjem za kašne tovrstne zabave tam v muslimanskih arabskih deželah. Za glasbo pa bodo poskrbeli krvavi črni godci, ki so bili za te namene  že pred časom v tistih nesrečnih arabskih deželah  tudi zbrani, uigrani po notah spisanih v ZDA ter bogato denarno obdarjeni od obeh bodočih zakoncev. Veliko pa je svoj čas primaknil tudi ameriški matičar in tako poskrbel, da bosta glasba in ples krvavih črnih godcev res živahna ter predvsem nepozabna. Godlo in plesalo se bo še dolgo po celotni Evropi in seveda še veliko huje tudi po celotnem arabskem svetu. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar