nedelja, marec 06, 2016

Avtocenzura!

France Prešeren: 
Prišli bi že bili Slovencem zlati časi,
ak klasik bil bi vsak pisar, kdor nam kaj kvasi.


Zelo resni so časi in prav je, da se ve kam kdo spada, kaj misli in predvsem kaj kje govori, za kaj se javno zavzema, o čem in kako po družbenih omrežjih piše, s kom se druži in koga kdo podpira in voli, kaj na referendumih zaokrožuje ter ali ima pogled res pravilno usmerjen proti katoliškemu zahodu in ne, bog nas obvaruj vsega hudega, morebiti celo proti grešnemu Putinovemu vzhodu.

Vedeti se mora kdo vabi ter izreka dobrodošlico množicam arabskih migrantov in ogroža sveto slovensko zemljo, vero in ljubi domek v katerem nam je tekla zibelka in nam je mati ob večerih pela prelepe slovenske domoljubne pesmi. Tako kot se mora tudi vedeti in v zgodovino zapisati vse tiste, ki so v teh hudih in prelomnih časih narodove preizkušnje, pogumno stopili v bran slovenstva, slovenske zemlje, slovenskega naroda ter njegovih tisočletnih katoliških vrednot, njegove kulture in evropske civilizacije.

Prihajajo torej časi odločnih in korenitih narodovih družbeno političnih lustracij, ideoloških kastracij ter drugih prepotrebnih domoljubno rodovniških preverjanj in vsesplošnega očiščenja narodovega telesa..

Zaradi vsega navedenega povsem odgovorno tukaj narodno zavedno izjavljam, da se javno niti najmanj ne strinjam s tem kaj si o vsem zgoraj navedenem intimno mislim!

Tako, da se ve in ko bo prišel čas družbene politično ideološke inventure, tudi upošteva!

Ni komentarjev:

Objavite komentar