petek, junij 27, 2014

Preprosto ljudstvo v Republiki Sloveniji zaradi velikih katastrof, ki so jih že prizadele in tistih, ki jih še bodo, leto 2014 razglaša za leto žalovanja!

Celotna slovenska politika je v svoji hlapčevski poslušnosti modrim svetovalcem iz Bruslja, ob izdatnem ministriranju gospodarskih in finančnih lobijev in čredi pogoltnih domačih in tujih lobistov, prav v letu 2014 pokazala vso svojo pokvarjenost in nesposobnost. Leto 2014 se tako lahko upravičeno razglaša kot leto hudih katastrof, ki so dolete državljanke in državljane Slovenije in od katerih si ljudstvo in država še dolga desetletja ne bosta opomogla. Če si bosta še sploh kdaj! Ker pa je do konca leta še veliko časa in dogodki, ki so pred nami, nam z veliko gotovostjo in prav nič prijazno  napovedujejo še kar nekaj novih političnih, socialnih in drugih družbenih neprijetnih presenečenj, je odločitev nesrečnega ljudstva pravilna.

Nastopil je čas vsesplošnega žalovanja vseh, ki se zavedajo posledic katastrofalnih dogodkov leta 2014, ki so nas že doleteli in tistih, ki so še pred nami. Prav nič kar smo kot ljudstvo in država počeli ali naredili doslej v letu 2014 se nam ni posrečilo in vse smo zapacali. Prav so imeli naši predniki nekoč, ko so zapisali, da si vsak narod piše svojo sodbo sam. Spisali smo si jo tudi državljanke in državljani Slovenije. Državniško popolnoma nepismeni smo pred dvajsetimi leti dobili v roke pisalo in papir ter začeli pisati našo usodo po nareku predvsem tujih mentorjev in domačih pokvarjencev ter koristoljubcev. Naivne želje, ki smo jih v teh preteklih letih dajali na papir, se nam sedaj uresničujejo.

Gospe in gospodje, kapitalistične tlačanke in tlačani, intelektualni sužnji in sužnje in vsi drugi prebivalci te nesrečne dežele, ki se svoje in svojih otrok ter vnukov zapravljene lepše bodočnosti še prav niti ne zavedate, odkrijte se, sklonite glave in začnite žalovati!










Ni komentarjev:

Objavite komentar