sreda, julij 02, 2014

Predvolilne politično ideološke orgazmične slasti slovenskih državljank in državljanov!

Misel, ki nekako ne spada v današnji čas, ko se dobršen del državljank in državljanov nahaja v prav zaskrbljujočem in globokem, skoraj že kar v patološkem, političnem ter  ideološkem orgazničnem stanju. Tresejo se, preklinjajo, se spakujejo, grozijo in bi se mnogi tudi stepli, govorijo in pišejo neumnosti ter sploh počnejo še veliko tega česar v normalnih razmerah od njih sploh ne bi pričakovali.Zanimivo je, da se po vsem tem cirkusu večina njih tudi sramovala svojih dejanj ne bo in mnogi jih bodo celo razglašali za domoljubna. Narobe svet!

Že pred začetkom te volilne kampanje sem na teh straneh zapisal, da če želite ostati normalni, glejte na TV nogomet ali oddaje narodno zabavne glasbe ter kaj temu podobnega in takoj preklopite kanal, ko vam ponudijo razna politična soočenja, intervjuje in druge oddaje v katerih nastopajo slovenski politiki, ekonomisti in sedaj še pravniki, ki so se tudi pridružili tej vsesplošni družbeni histeriji in prav vsi skupaj delajo veliko sramoto stroki katere predstavniki naj bi bili ter seveda tudi sebi.

Sedaj očitno mnogim ni več pomoči. Volitve bodo minile in potem bo nastopil čas poorgazmičnega počitka in globokega dihanja ter zavedanja, da je bilo uživanje precej kratko, zelo naporno in hudo vzburjajoče. Ker na tem svetu ni nič več zastonj, bodo tudi tokrat začeli prihajati računi za kratke in vzdihov polne trenutke, ki so vam jih privoščili vaši svobodni in zaprti politiki ter političarke. Potem vas bodo vaši izvoljeni politični maliki ponovno vrnili k vašim kupom neplačanih položnic, lačni, goli in bosi deci, in se boste ponovno postavljali v vrste pred skladišči Rdečega križa, Karitasa, Zveze prijateljev mladine in drugih dobrodelnih organizacij. Začeli boste ponovno z obiski zavodov za zaposlovanje, če bi bilo kje kakšno delovno mesto za vas ter vsem ostalim in že ustaljenim vsakodnevnim opravilom značilnim za novodobne slovenske kapitalistične tlačane in intelektualne sužnje. Vi ste z opravljenimi volitvami svoje politično ideološke orgazmičnne slasti izživeli in sedaj je prišel čas, da si enako lepe trenutke uživanja smejo privoščiti političarke in politiki, ki ste jih izvolili. In seveda tudi tisti, ki ste jih mogoče celo pomagali spraviti iz zapora. Vam je bilo dovoljeno živeti v času čarobne omame, v katerem ste smeli iz sebe delati bedake in vam tega nihče ni zameril, le dober mesec dni. Vaši izvoljeni  izbranci bodo imeli priložnost v takšnem lepem in čarobnih privilegijev ter ugodnosti in politično ideoloških orgazmičnih užitkov polnem času, živeti kar cela štiri leta. Razlika med vami in njimi bo tudi v tem, da ti ne bodo delali bedakov iz sebe, temveč še nadalje  iz vas.

Mora pa menda le biti hudo prijeten občutek, ko si prepričan, da prav vsi slovenski politiki cel mesec ponižno jedo grižljaje s tvoje roke. Po volitvah pa boste vi kar cela štiri leta jedli drobtinice iz njihovih rok in še to le tiste, ki se jim bodo izmuznile med prsti in padle na tla. Očitno se mnogim splača za ta predvolilni mesec navideznih užitkov in lažnega občutka pomembnosti, zabarantati kar cela naslednja štiri ali celo več let svojega življenja. Pa se res? Že bežen pogled na sezname ljudi, ki se vam ponujajo bi vas moral strezniti in v vaših sivih celicah bi morale začeti utripati prav vse opozorilne lučke. Da prav množice patoloških oslarij, ki vam jih preko TV in drugih medijev pošiljajo predstavniki političnih strank niti ne omenjam. Če vse to še ni dovolj, da bi začeli razmišljati s svojo glavo in se zavedli svojega nemogočega položaja ter tega za kakšne velike tepce vas imajo vaši ljubljeni politiki, potem se pa vsaj potrudite ponovno sešteti svoje mesečne prihodke in od njih odbijte vse mesečne obvezne odhodke. Če tudi to ne pomaga, potem pa vam res ni pomoči in bi vam bilo potrebno takoj odvzeti opravilno sposobnost.





Ni komentarjev:

Objavite komentar