petek, december 28, 2012

Ženska mora imeti hude težave!

Je znana vernica stranke SDS Alenka Paulin res tako trdosrčna, socialno popolnoma neobčutljiva in že čustveno res na tako nizkem nivoju ali pa se le na tako zalo primitiven in skrajno neokusen ter okruten način dobrika strankarskim šefom in predvsem Janezu Janši?

Slovenski mediji danes na veliko poročajo o njenih nesrečnih zapisih na Twitterju na temo lačnih otrok v slovenskih osnovnih šolah. Pa sem si tudi sam ogledal kaj se je ubogi ženski tam takšnega zapisalo, da je dvignila na noge celotno medijsko srenjo in tri njene zapise tudi kopiral;


1. lakota otrok v slovenskih šolah je navadna propagandna izmišljotina, ki jo demantirajo javno objavljeni podatki
3. ne razumete niti navadnega twitta, s katerim se opozori na absurdnost levičarskega propagiranja lakote otrok
Na veliko žalost levih manipulatorjev lakote na šolah ne bo! / Poslanci soglasno o šolski prehrani 

Pravzaprav je nek nadaljnji komentar skoraj popolnoma odveč. Vsak si lahko o ženski in njenih zapisih misli kar si želi. Tisti, ki razmere poznajo in vedo kaj se je zadnjih nekaj mesecev dogajalo in se na žalost dogaja tudi še danes, predvsem v osnovnih šolah, bodo verjetno zgroženi. Nekateri morebiti celo upravičeno jezni, drugi, ki so zaradi svojih lačnih otrok nesrečni in obupani, pa v večini takšnih Alenkinih slaboumnih črev na Twitterju tako ali tako niti ne prebirajo. Kot bi verjetno danes ponovno rekel Ribičev France, je ženska le svojo pravo podobo na ogled postavila. In mi mu seveda ne bi oporekali, temveč bi mu le molče ter z žalostjo v srcu prikimali.

Ni komentarjev:

Objavite komentar