četrtek, december 20, 2012

Končno le javno priznali, da obstaja!

Desničarski spletni mediji ter veliki častilci lika in dela največjega sina, ki ga je kdaj rodila slovenska mati, Janeza Janše, so končno le javno priznali, da Mitja Kunstelj obstaja, ter celo to, da piše svoj zelo bran in odmeven blog. Napredujejo, ker doslej so se omenjanju njegovega imena in neprijetnim trditvam, ki jih piše na svojem blogu, izogibali kot hudič križu.



Vir: POLITIKIS.SI, 20.12.2012

Tej spregi “pozitivne” politike in levičarskih kot bi intelektualcev pa se (na povabilo?) pridružujejo še obsojeni drogeraški tipi ala Mitja Kunstelj, ki na svojem lažnivem pljuvalniku prav tako poziva k petkovi vseslovenski vstaji. Mimogrede, Kunstelj se je že sprijaznil, da bo celo življenje drugim moral plačevati visoke denarne odškodnine zaradi svojega nemarnega, podlega in notoričnega laganja.  


Ker smo torej sedaj dočakali potrditev, da Mitja Kunstelj obstaja in ni nek izmišljen ter slabo namontiran zlonameren blogerski škrat, verjetno smemo sedaj pričakovati, da nas bodo osrečili še z dokazi s katerimi bodo ovrgli vse Kunstljeve trditve zapisane na straneh njegovega bloga. To naše pričakovanje temelji predvsem na doslej  izpričani veliki resnicoljubnosti ter skrbi za pravočasno in korektno obveščanje bralcev spletnih medijev kot so Politikis, Demokracija, Požareport, Siol ter Reporter.

Pravzaprav so, nam njihovim zvestim bralcem in vernikom, to tudi dolžni, ker jim vse kar napišejo tudi popolnoma verjamemo in ker doslej nič od tistega kar je Kunstelj pisal na svojem blogu seveda nismo verjeli. Saj niti tega nismo verjeli, da Kunstel sploh  obstaja in bi bili v to prepričani še danes, če nas Politikis ne bi sedaj prepričal, da pa res obstaja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar