torek, december 11, 2012

Kdo je kdo ?

Tomaž Štih je ta znani LIBERTAREC, ki se sedaj na svojem blogu z enakim imenom, veseli znakov zatona moči vseslovenske ljudske vstaje.

Ima za svoje javno izraženo veselje možakar kar nekaj dobrih razlogov. Kot soustanovitelju in vidnemu članu Virantove stranke Državljanska lista ( DL ) mu je njegov strankarski kolega in minister za finance dr. Janez Šušteršič zagotovil dobro plačano službo na svojem ministrstvu. Je pa v istem času tam svoj službeni zapeček, skupaj z njim, našla tudi žena še enega nekdanjega reseterja države ter Virantovega pomočnika pri ustanavljanju stranke, bolj znanega kot velikega iskalca ter zatiralca slovenskih družbenih parazitov, Rada Pezdirja.

Tomaž Štih je znan po svojem podcenjujočem in zaničevalnem odnosu do vseh, ki ne mislijo tako kot on in njegovi politični ter ideološki gospodarji. Temu svojemu načelu se ni odrekel tudi v svojem zadnjem zapisu na blogu, ki ga je naslovil "Rojstvo in smrt  neke vstaje". Celotno Štihovo pisno nakladanje si lahko preberete na: http://libertarec.blogspot.com/



Ni komentarjev:

Objavite komentar