sreda, december 26, 2012

V Veliki Britaniji zavladal strah, da jih bodo napadli Slovenci!

V Veliki Britaniji pripravljeni na morebitni napad zombijev 

Pi. K., Delo.si, STA

sre, 26.12.2012

London - Čeprav naj bi bila grožnja apokalipse z invazijo zombijev omejena bolj ali manj na filmske grozljivke, pa je britanska vlada vseeno dobro pripravljena na tovrstno možnost, so za britanski Daily Telegraph zatrdili na britanskem obrambnem ministrstvu.
Kot so povedali, bo britanska politika v primeru napada živih mrtvecev zagotovila uspešno koordinacijo vojske, da se »povrne slava Anglije, kakršna je bila pred napadom«.


Kot kaže smo Slovenci celo Britancem nagnali strah v kosti. Še sreča, da so Janševi SDS-ovski obrambni in vojaški analitiki, pravočasno prepoznali grozečo naravo  nevarnosti slovenskih krvoločnih uličnih protestnikov in v njih prepoznali zombije.  Ter so takoj preko Twitterja na novo nevarnost, ki preži in grozi iz Slovenije ter ogroža svetovni red in mir, opozorili evropsko in svetovno javnost, predvsem pa zahodne prijateljske države in njihova obrambna ministrstva, ki so, kot kaže zapis v Delu, tudi takoj primerno ukrepala.

Ker pa Slovenci nimamo razvitega napadalnega gena, bi lahko morebiti svojo novo zombijevsko podobo in prepoznavnost izrabili v turistične namene. Že v prihajajočem letu bi lahko turiste iz vsega sveta s primernim in dovolj agresivnim turističnim oglaševanjem na veliko vabili v Slovenijo na ogled in druženje s slovenskimi zombiji. Turistične vodnike pa bi primerno usposobila in zagotovila stranka SDS in v primeru potrebe še kakšna njena bližnja koalicijska partnerica.





Ni komentarjev:

Objavite komentar