sobota, avgust 11, 2012

Aktualno kot ni bilo še nikoli!

PROLETARCI VSEH DEŽEL ZDRUŽITE SE!

Geslo , ki ni bilo v zgodovini še nikoli bolj aktualno kot je prav v tem času in tudi nikoli bolj nevarno finančnim, kapitalskim in novo nastajajočim fašističnim elitam.

V Grčiji, na celotnem Balkanu, Sloveniji, Italiji, Španiji, Portugalski, Romuniji, Bolgariji, Madžarski in še v premnogih državah sveta, ogromne množice vedno bolj glasno ječijo pod bremeni, ki so jim skozi dobri dve desetletji naložile neoliberalne in fašistične elite povezane v mednarodne ekonomske, finančne, vojaške in politične zveze ter organizacije.

Strah in obup se v množicah postopoma spreminjata v jezo in bes. Kruljenje lačnih želodcev preglasuje kričanja raznih demagogov, ideologov in drugih skrbnikov lagodnega življenja svetovnih izkoriščevalskih finančnih ter kapitalskih elit. Grčija dobiva mlade. Veliko mladičev po celotni Evropi.

Drage Slovenke in cenjeni Slovenci se še spomnite kaj ste o Grkih govorili in pisali še pred nekaj meseci? Očitno je le res, da ima Bog dolgo šibo. Jo že čutimo. In to je šele začetek. Že jutri bomo drage Grke proglašali za brate in sestre v nesreči in revščini. Upam, da bomo zmogli vsaj toliko lastnega samospoštovanja ter narodnega poguma in se Grkom iskreno opravičili.

Ni komentarjev:

Objavite komentar