ponedeljek, maj 19, 2014

Ukrajina krvavi!

Velike poplave v Srbiji, BiH in na Hrvaškem ter dnevni domači slovenski volilni in politikantsko ideološki cirkusi so nam zadnje dni odmaknili pozornost od dogajanj v Ukrajini. Tam pa ubogo ljudstvo trpi hudo nasilje pučističnih desničarskih oblasti v Kijevu.

Kakor, da bi nekdo ukazal medijem v celotni Evropi in tako tudi v Sloveniji, da naj dogodke v Ukrajini zamolčujejo in ne prikazujejo fotografih grozot, ki jih predvsem na vzhodu Ukrajine počnejo vojaške in policijske sile, ki so pod nadzorom in komando kijevskih oblasti.  Zadnjih  nekaj dni je zelo težko kje prebrati  kak res objektiven novinarski prispevek ali si s pomočjo fotografij in TV posnetkov ogledati posledice divjanja ukrajinskih vojaških, policijskih in  paravojaških sil  ter podivjanih tujih plačancev nad uporniškimi enotami in predvsem nad civilnim prebivalstvom.

V ozadju in skrito pred očmi evropske in tako tudi slovenske javnosti, pa svetovni mešetarji in zahodni vojaško  kapitalistični zombiji po vzhodnih deželah Ukrajine sejejo smrt in uničujejo celotno deželo. Nujno je, da vsaj z enim očesom, ob vseh drugih hudih dogodkih katerim smo priča v naši soseščini ter propagandističnih izpadih domačih politikantsko ideoloških zavrtežev, občasno pogledamo proti nesrečni in vsak dan bolj krvaveči Ukrajini. Pravico imamo, da smo informirani o dogodkih in stvareh, ki se nas tičejo in razmere v Ukrajini se naš še kako močno tičejo, ker dogodki na vzhodu Evrope posredno določajo tudi našo morebitno jutrišnjo usodo. To svojo pravico po objektivni obveščenosti smemo in moramo zahtevati od slovenskih politikov in predvsem od slovenskih medijev.


Ni komentarjev:

Objavite komentar