nedelja, maj 04, 2014

Odessa - kraj hudega zločina!

V imenu in za koristi zahodne civilizacije in nove demokracije ter vsiljene ekonomske in vojaške razdelitve sveta, so pa odslej očitno res dovoljena že vsa sredstva.

Prav nič se EU in ZDA ne obotavljata, ko gre za dosego njunih ekonomskih in vojaško strateških ciljev. Afganistan, Gaza, Pakistan, Irak in Libija ter sedaj Ukrajina so dežele v katerih je dovoljeno neusmiljeno in nekaznovano pobijati neoborožene civiliste, ženske in otroke, rušiti in požigati dežele ter ropati njihova naravna in druga bogastva. Zgodovina nas opozarja, da je množičnim nasilnim smrtim nedolžnih žrtev, potem vedno sledila tudi pravična smrt zločinskim rabljem in njihovim pomagačem.

Vsaj EU bi morala potegniti kak koristen nauk iz nedavno končanih balkanskih krvavih vojn, ki sta jih  prav tako zakuhala ista partnerja za dosego povsem istih ciljev. Zahodna Ukrajina kot nekoč Srbija in Vzhodna Ukrajina kot Kosovo - torej sme in mora tokrat Rusija postati vzhodni NATO in ukrepati ?!

Ko boste 25. maja odhajali na volišča, se zavedajte, da s svojim glasom tej in takšni EU podarjate legalnost in legitimnost tudi za ta zločin v Odessi - in vse druge zločine v Ukrajini -, v katerem so bili  na grozovit način pobiti neoboroženi civilisti, ki, po poročanju medijev, naj sploh ne bi bili ruske nacionalnosti, temveč ukrajinske. Zločinci so tako pobili kar lastne brate po krvi. Država, režim in oblast, ki sta nastala na preliti krvi in množičnih smrtih svojih ljudi, je lahko le zločinska in nikakor ne demokratična in temelječa na sodobnih civilizacijskih pridobitvah časa, ki ga živimo. Enako velja za vse tiste, ki od zunaj vzpodbujajo in usmerjajo to morijo, da bi si tako pridobili določene ekonomske, vojaško strateške in druge koristi. Zločin je vedno le zločin, ne glede ali je storjen v imenu Boga ali v imenu Kapitala in tisti, ki ga stori ali vzpodbudi je zločinec. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar