sreda, maj 15, 2013

Slovenija, zaprosi za psihiatrični pregled!

Če ne bi bilo že prav grozljivo, bi pa bilo zelo smešno. In vsaj malo nam smešno seveda je, ko o podobnih zgodbah v medijih prebiramo, da se dogajajo kje v kakšnih oddaljenih in nam malo manj ljubih deželah.

Pred dnevi se je finančni minister neodvisne, samostojne, demokratične in seveda popolnoma suverene evropske države Slovenije, moral udeležiti zagovora in pranja možganov, v nam vsem zelo dragi, cenjeni in spoštovani EU prestolnici, v  Bruslju.

Tam so ga masirali in se izživljali ter modrovali največji evropski modreci, ki so ocenjevali program slovenske vlade za stabilizacijo ekonomsko finančnih razmer v državi. Preden so EU gospodarji slovenske usode sploh program videli in se z ministrom srečali, so že vedeli kaj mu bodo povedali in kako ga obdelali ter katere nove ukaze in zapovedi mu bodo potisnili v roke. Očitno je tudi naš finančni minister Čufer dobro vedel, da ga je njegova šefica Alenčica poslal v pravi zverinjak ter se  je odločil, da tam pred EU velikaši ne bo izigraval nesrečnega in ponižnega EU hlapčiča. Gospodarji Slovenije so ob pregledu vladnega programa modro prikimavali drug drugemu, se pod mizo malce drezali z nogami, poslušali pojasnjevanja našega ministra in potem iz žepa potegnili že v naprej pripravljen seznam kaj vse, da še moramo narediti, če si želimo Slovenci zaslužiti njihov milosten nasmešek ter trepljaj po ramenu.

Za velik smrten greh, ki smo ga pred meseci storili, ko smo brez njihovega soglasja zamenjali njim tako  ljubega, privrženega in poslušnega predsednika vlade Janeza, se pač ne da tako lahko dobiti odpuščanja. Se bo pa sedaj že potrebno malo bolj potruditi in s pokoro ter primerno ponižnostjo  dokazati, da smo pravi in res s srcem privrženi vizijam svojih EU gospodarjev. In potem so še dodali, da z vladnim  programom ukrepov sicer ni nič narobe, le nekam skromen se jim zdi in premalo izžema to razvajeno in polnoritno slovensko ljudstvo. Državljanke in državljane bo potrebno še dodatno in izdatneje priviti, jih še malo bolj prešvicati, jim zmanjšati dnevne obroke hrane, jih še nekaj tisoč zmetati iz služb na cesto, jih prisiliti, da bodo razprodali lastnino, ki jo še imajo, jim kolikor se le da, omejiti dostop do zdravstvenih, socialnih, izobraževalnih in drugih ne nujnih ter skoraj zastonjskih javnih storitev, so na koncu gospodarji še pristavili ter se z narejenim nasmeškom poslovili od našega ministra Uroša Čuferja.

Doma pa so nekateri mediji in nekatere dame in gospodje iz družbenih krogov, ki so nekoč veljali za močno okolje tovarišev, prav privoščljivo prikimavali modrim besedam, nasvetom in ukazom naših EU gospodarjev ter pri tem doživljali prave male politične, ideološke in hlapčevske orgazme. Zakaj pa v neki državi sploh obstaja ljudstvo, če ne zaradi tega, da ga izžemaš, ga zavajaš in goljufaš ter poneumljaš in do konca izkoristiš. Elitneži naj rojevajo ter nadaljujejo vrsto elitnežev in reveži revežev. Kot je vedno bilo in tako naj vedno tudi bo. Amen, se na kocu reče, če kakšnemu trdobučnežu še ni kaj povsem jasno. Za to pa imamo EU, kaj pa bi v nasprotnem sploh z njo in komu bi bila potrebna.

Se bodo pa naši modri EU gospodarji v Bruslju tam proti koncu tega meseca še enkrat skupaj sedli in nam, kot se to pravno ter politično modro reče, še pisno in uradno sporočili to kar so ubogemu ministru Urošu pred dnevi že naročili in ukazali. V ozadju in skrbno skrito pred očmi slovenske proletarsko delavske,  javno sektorske in druge osiromašene javnosti, pa proti Bruslju že drvijo solzave in po pomoči ihteče mile prošnje gospodarjem, da naj bodo strogi in neusmiljeni s slovensko vlado in da naj, za boga milega, če so sploh še pravi verniki, le pošljejo tisto odrešujočo EU trojko. Le ta lahko ubogo in zavedeno Slovenijo reši pred grozečo nevarnostjo, pravo kugo prihajajočega časa, demokratičnim socializmom, ki se tam na obzorju že svetlika in kaže svoje krvoločne zobe. Novinarska plastična Barbika zgrožena opozarja na to hudo družbeno nevarnost in vije roke ter si izžema možgane v veliki skrbi in strahu kaj vse bi njo ter njen ljubi narod v prihodnosti hudega še lahko doletelo. V svoji edinstveni jasnovidnosti vidi stvari in zaznava prihajajočo nevarnost veliko prej kot vsi drugi in njena državotvorna ter domoljubna naloga je, da ubogo ljudstvo na to kaj bi ga lahko doletelo, še pravočasno opozori ter prepreči najhujše. Pridi torej naša rešiteljica in osvoboditeljica EU trojka in reši ubogi slovenski rod pred novimi zablodami in nevarnostmi. Gospodje EU gospodarji ne oklevajte, bodite odločni in strogi ter nas ob koncu meseca maja obdarite z vašo trojko in rešite kar se rešiti sploh še da. Vi ste naše  edino upanje pred morebitno norostjo slovenskih brezposelnih, osiromašenih, brezpravnih, lačnih, golih in bosih ter prihodnosti oropanih ljudskih množic, ki se jim kaj hitro lahko ponovno utrga in tako hudo ogrozi nas, ki smo v slovenski deželi še edino zagotovilo lepe EU bodočnosti. Lep in prisrčen elitno slovenski pozdrav pa tudi našemu ljubemu NATU, ki naj, če bo seveda potrebno, nas ne pozabi ter nas ne prepusti v nemilost novim prežečim nevarnostim.





9 komentarjev:

  1. Še sreča, da ima Slovenija denarja dovolj do novega leta, tako da trojke ta čas k nam zagotovo še ne bo. Pa se lahko v Bruslju na glavo postavijo. Kaj bo pa potem pa bomo še videli.

    Ti modreci, ki so uničili po Evrope, bodo svoje delo nadaljevali in nas bodo uničili kot že druge pred nami. Če bo šlo tako naprej, ne bo dolgo trajalo in bodo začeli uničevati še samo Nemčijo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Sedaj jim bo na mizo prišla Francija in potem ji bo hitro sledila še Italija in prav zanimivo bo spremljati kako bodo bruseljski strici na "zaslišanje" in pranje možganov v Bruselj klicali njune premiere in finančne ministre. Pa tudi iz Velike Britanije niso ravno deležni kakih posebnih pohval in izlivov ljubezni. Južni del Evrope so uničili in te države se celo stoletje ne bodo pobrale. Glavo iz vode zaenkrat držijo le še Skandinavci in Nemci ter trenutno še vzhodno Evropejci, ki pa doma prav neusmiljeno izžemajo lastna ljudstva. Še sreča, da so ljudje tam iz prejšnjih časov navajeni diktature. Prej politične in sedaj ekonomske. Razlike pa v samem bistvu za malega človeka seveda ni prav nobene. Prej je s polnim trebuhom moral molčati, sedaj s praznim pa sicer lahko čveka, vendar ga nihče ne sliši in ne posluša.

    OdgovoriIzbriši
  3. Navaden bebec. A kredite jemat in žret in pit na tuj račun to je ok. Bebec. Slovenski bebec je prodal svojega otroka za šnops. V Sloveniji je ostala polpismena sodrga. Tudi ta blog to dokazuje Vsi pametni so šli ven. Te ki so ostali pa čaka trojka in životarjenje, če jim bo kdo kaj dal. Hlapci bodo pa dobri.Tudi po zaslugi takšnih neumnih blogov kot je ta. Žri na tuj račun dokler še lahko. Kmalu boš beračil za kruh. Gledat socialiste kako beračijo kapitalistične države za stare cape. Neprecenljivo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi t si zrel za psihiatra. Tipičen naduti in zabiti slovenček, ki v svojem pohlepu troši na veliko in plačal bi pa nič. Taki ljudje so navadne svinje. Navadne svinje gradijo dedokratični socialistični luksuz na račun kapitalističnih kreditov. Navadne svinje. Navadne svinje kakor v grčiji, ki so uničile celo državo. Naj te svinje sedaj povedo, kje je ta njihiv kreditni uspeh. Svinje.

    OdgovoriIzbriši
  5. Avtor je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  6. Oba gornja komentarja sta sicer zrela za brisanje, vendar ju puščam kot dokaz bolestne ideološko politikantske zaslepljenosti, intelektualne pritlehtnosti ter zavedenosti dela nekaterih ljudi. Ker se v obeh komentarjih na veliko opleta s prostaškimi žaljivkami, je verjetno, da je avtor celo isti. Če pa sta dva različna, jih je zagotovo še veliko več in potem pa naj se slovenski psihiatri res pripravijo na naval na njihove ordinacije. Gre za bolezen pri kateri največkrat nič ne boli, ljudje ne šepajo, jim ni potrebno biti v postelji, nimajo temperature, le nekam čudno gledajo, govorijo ter pišejo in je očitno nalezljiva.

    OdgovoriIzbriši
  7. Še ena blog, kateri dokazuje da je nacizem živ v glavah Slovencev. Krivi so Židi in EU. Ne pa slovenski idiotizem in pohlep za denarjem.

    http://www.times.si/svet/slovenija-najbolj-skorumpirana-drzava-evrope--d7e51623ac-4452618e2f.html

    Slovenija najbolj skorumpirana država v EU. seveda krivi so Nemci ne pa skorumpirani Slovenci in njihovo hlapčevstvo. Res ste neumna sodrga. RDEČI FAŠISTI

    OdgovoriIzbriši
  8. Rdeči fašisti in nacisti so ista sodrga. Vsi vedno nucajo zunanjega sovražnika. Krivi so židi in slovenski rdeči fašisti spet tulijo na svojih nacističnih shodih: Krivi so židi in kapitalistična Nemčija. Seveda slovenska skorumpiranost in idiotizem ni nič kriva. Rdečim fašistom so krivi drugi. Res sodrga.

    OdgovoriIzbriši
  9. Od danes imaš dražjo RTV naročnino. Tudi to lahko poveš svojemu psihiatru. Vzemi si svoj demokratični socializem v Idrijo.

    OdgovoriIzbriši