nedelja, maj 19, 2013

Broška prepoznavnosti in ugodnosti za slovenske EU poslanke in poslance ter politike!

Slovenske poslanke in poslanci v EU parlamentu in nekateri zaslužni politiki v državi dobivajo broško prepoznavnosti, po kateri jih bodo ostale poslanske kolegice in kolegi iz drugih držav lahko takoj in hitro prepoznali, ne da bi jim bilo potrebno spregovoriti ali glasovati.

Evropska komisija je v paketu ob sprejemu določitve dolžine ter kota ukrivljenosti kumaric in določitvi velikosti ter videza steklenice za oljčno olje, sprejela še odločitev, da bodo te broške smeli nositi tudi nekateri politiki v Sloveniji, ki so se z dosedanjim delom in odnosom do birokratov EU v Bruslju posebej izkazali in dokazali svojo veliko poslušnost, pripadnost ter kompatibilnost.

Vsi slovenski častni nosilci te broške bodo ob prihodu EU trojke v Slovenijo deležni posebnih ugodnosti in imunitete pred neprijetnimi ukrepi in in posledicami delovanja EU delegacije reševalcev politično, gospodarsko, ideološko in kulturno zablojene države Slovenije.

Iz aneksa sklepa EU o podelitvi posebnih častnih brošk EU izhaja tudi, da se bodo izmed nosilcev brošk po prihodu EU trojke v državo Slovenijo, potem regrutirali predsednik in člani marionetne vlade ter drugi visoki državni funkcionarji v okupirani Sloveniji.

Ni komentarjev:

Objavite komentar