sobota, september 06, 2014

O dobri Gospod daj, da se končno že enkrat dogovorimo!

"Še kako dobro vemo, da naj bi Ti vse videl, vse slišal in bil povsod prisoten! Izjasni se vendar že enkrat, si z nami ali nisi? Enkrat je videti, da malo si in potem zopet, da nisi. Nam boš v hudem stal ob strani ali nas boš prepustil, da se iz te godlje, ki smo jo pravkar zakuhali,  izvlečemo sami? Razsvetli nas, te prav milo prosimo, in če je tvoja moč res brezmejna, nam ne dopusti, da še nadalje počnemo neumnosti, ter da povsod kjer se pojavimo, za sabo puščamo pogorišča, ruševine, solze ter trpljenje nedolžnih otrok,  žena, starcev in drugih ničesar slabega  krivih ljudi po svetu.

Si ti narejen po naši podobi ali smo mi po tvoji? To se nam prav v tem trenutku zdi izredno pomembno vprašanje. Ti si namreč okrog sebe razdajal le dobro in usmiljenje pa si končal na križu, kje pa bomo potem končali mi, ki povsod kjer se pojavimo sejemo le strah, bedo, trpljenje in smrt nedolžnih ljudskih množic?  Tebe so z lažjo pokončali, mi se z lažjo dvigamo in obstajamo ter vladamo. Predlagamo Ti dobri Gospod, da naj tako ostane na veke. Ti gospodari po svojih načelih tam v varnem onostranstvu, mi pa bomo po naših  tukaj na Zemlji. Mi se ne bomo vmešavali v tvoje zadeve in Ti ne v naše. Naivnim in nesrečnim po svetu te bomo v raznih božjih podobah še nadalje ponujali kot odrešitev in upanje ali kot razlog za konflikte med njimi, ker modri so te že zdavnaj zamenjali z veliko bolj priročnimi ter koristnimi  zemeljskimi božjimi nadomestki imenovanimi Kapital in Moč. Prepričani smo, da si slišal ter tudi razumel naše, Tebi namenjeno,  kolektivno sporočilo in priporočilo!"

Tako, to smo opravili. Sedaj pa zravnajte pogled in ga pogumno uperite naravnost proti barbarski Rusiji in njenemu tiranu Putinu. Namesto angelov bodo odslej po zraku letele smrtonosne rakete in namesto procesij za dobro vsem ljudem in v čast Gospodu, bomo sedaj na ceste poslali tanke. To sta želja in zahteva zemeljskih zahodnih Gospodov.

Ni komentarjev:

Objavite komentar