nedelja, julij 28, 2013

"Trojka" je že v Sloveniji!

Zlovešča "trojka" je očitno spremenila taktiko in doktrino zatiranja, kolonizacije ter uničevanja držav ter v njih živečih ljudstev juga EU povezave. V Slovenijo niso v ogromnem oblaku medijske prašine prijezdili kot strah in jezo vzbujajoči jezdeci apokalipse, temveč prihajajo posamič in relativno tiho, skoraj nevidno očem slovenske javnosti ter so njihovi obiski zamegljeni z veliko laži ter zavajanj ljudi.

Mnoge državljanke in državljani njihovih že opravljenih ter še bolj tistih skromno napovedanih in prebivalstvu države Slovenije nesrečo prinašajočih obiskov niti prav ne zaznajo ter ne prepoznajo. " Trojka" je torej že v Sloveniji, ker je morala priti in se ni mogla več upirati neprestanim in vedno bolj glasnim prošnjam in zahtevam nekaterih slovenskih političnih skupin in vidnih političnih posameznikov ter njihovih zaveznikov v tujini. Tako kot so pred dobrimi sedemdesetimi in nekaj leti njihovi dedje in očetje takrat klicali na pomoč Hitlerja, Musolinija in še koga iz te zgodovinske krvave druščine, sedaj njihovi sinovi ter vnuki in njihovi zaslepljeni pristaši kličejo po intervenciji zlovešče "trojke". Prepričani so, da le trda in neusmiljena tuja roka lahko spametuje večinski del prebivalstva v Sloveniji in jim zagotovi to česar s svobodnimi in demokratičnimi volitvami ne morejo več dobiti. Namesto, da bi se premnogi od njihovih vidnih predstavnikov znašli pred sodniki in končali za vrati zaporniških celic, se sedaj kaj hitro lahko dogodi, da se bodo zmagoslavno vrnili v vladne in druge oblastniške kabinete.

Le do konca obubožano ter prestrašeno ljudstvo je lahko dovolj primerno za ideološko gnetenje po njihovih črnih vizijah in za dosego tega družbenega stanja bi bili očitno pripravljeni izzvati tudi kakšen močnejši državljanski pretep ter hude nemire in popolno nestabilnost, da bi prepričali demokratični del sveta v nujnost zunanje ekonomsko finančne ter po potrebi tudi kakšne drugačne in bolj učinkovite intervencije. Kot vse kaže so njihovi zunanji prijatelji popustili velikim pritiskom ter zahtevam "demokratičnih in pravovernih sil" v Sloveniji in z malo spremenjeno ter razmeram prilagojeno doktrino začeli prihajati v nesrečno deželo slovensko.

V prihajajoči jeseni, ko se bodo državljanke in državljani vrnili z dopustov in se ponovno posvetili svojim vsakodnevnim družinskim, delovnim ter življenjskim problemom in težavam, jim bo na glavo kot nepremagljivo breme padlo to kar so jim pripravili ter zakuhali slovenski nesposobni in hlapčevski politiki v času masovnih počitnic in kratkotrajnih oddihov. Tega se očitno še kako zavedajo desne, fašistično neoliberalne in skrajno konzervativne politične in ideološke skupine in že strjujejo svoje vrste, iščejo nove organizacijske ter politično demagoške načine delovanja ter svojega pohoda na prevzem oblasti v državi. Tisto kar pa naj bi v državi bilo levo, res demokratično ter privrženo ljudstvu in njegovi mladi državi, pa se obnaša kot skupina evnuhov v kupleraju. "Trojka" in vsi tisti v tujini, ki jo delegirajo v Slovenijo, da "naredi red", naj bi torej,  po pričakovanjih in velikih upanjih domačih desničarskih sil, trasirala pot vrnitve na oblast silam, ki se jim je ljudstvo pred nekaj manj kot letom množično ter odločno odreklo.

Edina zahteva zunanjih "prijateljev" je in bo, da mora vse kar se bo od letošnje jeseni dalje dogajalo in počelo v državi Sloveniji, imeti zunanji videz demokratičnosti, legalnosti in legitimnosti. V ozadja dogodkov in družbenih procesov pa se ne bo preveč poglabljal in jih preverjal ne bo nihče, ker pač cilj opravičuje sredstva in ni nujno slabo, če se ljudstvu za njegovo dobro kdaj primaže tudi kaka krepka. Veliko znakov nevarno kaže na to, da bi se nekaj podobnega, kot eden od vidnih veljakov na novo organizirane slovenske desnice te dni očita aktualnim oblastnikom, kaj lahko dogodilo že to jesen ali najpozneje spomladi naslednjega leta. Le, da se takrat to ne bo imenovalo prikriti državni udar, temveč bo dobilo kakšno lepo zveneče demokratično poimenovanje. Srbi bi reki. " nije šija nego vrat!"

Jezdeci "trojke" torej že jezdijo po deželi slovenski in ker prihajajo posamič je topot kopit njihovih konj manj slišen ter oblak pragu za njimi manj viden. Ko bo jeseni ali mogoče spomladi naslednjega leta prijezdil zadnji, se pa bodo oglasili njihovi nestrpni pričakovalci  doma in naši slovenski politični ter drugi janičarji v Bruslju in še kakšnem oblastnem gnezdu EU povezave ter izvedli svoj juriš na prevzem oblasti in popolno predajo države ter v njej živečega ljudstva v popolno upravljanje tujcem in domačim tiranom. Zavladala bosta gospod Bog in EU cesar, njegovo veličanstvo, gospod Kapital. Kdor se ne bo takoj in ponižno uklonil se ga bo zlomilo.

2 komentarja:

  1. Teorija zarote torej - avtor se je zgledoval po Janši

    OdgovoriIzbriši
  2. Star pregovor pravi, da se klin s klinom izbija. Izbranega imam torej pravega vzornika in učitelja. Vedno sem se trudil slediti boljšim od sebe.

    OdgovoriIzbriši