petek, september 26, 2014

Začela se je nova Velika vojna!

Američani so sestavili novo koalicijo voljnih za sprožitev nove Velike vojne. V Sloveniji se sicer nekateri politiki in oblastniki nekaj petelinijo ter se pred domačo javnostjo delajo kakor, da o tem naj ne bi nič vedeli in da so nas naši vojaški zavezniki  na ta seznam uvrstili brez naše vednosti ter brez naše privolitve. Slovenska oblastna politika je NATU,  EU in ZDA svojo generalno bianco privolitev za vse vojaške aktivnosti zavezništva kjer koli in proti komur koli na svetu, oddala že zdavnaj. To sprenevedanje politike in dela oblastnikov je sedaj torej namenjeno le tistemu kritičnemu delu domače javnosti, ki nikakor ne želi razumeti naše vloge v ponovnem prerazporejanju svetovne vojaške, politične in ekonomske moči in ustvarjanju novega svetovnega reda. Tako, da o tem kako smo se ponovno znašli na kakem seznamu voljnih sodelovati v kakšni vojni, res nima smisla več razpravljati in se jeziti na Američane. Če se na kakšnih takšnih seznamih v bodoče kot država in narod ne želimo več videti, potem bomo morali to rešiti doma s svojo politiko in tistim bolj militantnim delom svoje javnosti.

Precej je polemik kdaj se je v resnici začela nova svetovna Velika vojna. Nekateri trdijo, da z vojaškim napadom neke podobne koalicije voljnih na Irak. Drugi zopet pravijo, da je začetke velike vojne potrebno iskati v rušenju Jugoslavije in krvavih balkanskih vojnah, ki jih je to sprožilo. Sam menim in bojim se, da bo čas, ki prihaja to potrdil, da se je nova svetovna Velika vojna v resnici začela s padcem berlinskega zidu. Od padca berlinskega zidu in vse do danes so z zemeljskega obličja v potokih krvi, smrti in trpljenju prebivalstva, izginile države Jugoslavija, Irak, Libija in Sirija. Medtem smo doživeli tudi še tako imenovano "arabsko pomlad", ki je, to danes vemo, takrat ni nihče razumel in so nam vzroke za njen nastanek razni analitiki in strokovnjaki za Bližnji vzhod ter arabski svet povsem lažno in popolnoma nepravilno prikazovali. Da dolgoletnega mrcvarjenja Afganistana niti ne omenjam. In v tem času smo bili priča tudi nekajkratnemu masovnemu pobijanju civilnega prebivalstva v Gazi ter sprožitvi državljanske vojne v Ukrajini. Na prav vseh navedenih krvavih dogodkih pa bomo našli prstne odtise istih svetovnih mešetarjev in gospodarjev vojne. Tudi Slovenci smo bili povsod tako ali drugače zraven.

Vse se vedno znova začne po že ustaljeni metodi in doktrini. Najprej se sproži silovit propagandni stroj, ki predvsem v deželah koalicije voljnih prebivalstvu temeljito opere možgane in omehča hrbtenice. Vedno doslej je bilo tako in tudi tokrat ni prav nič drugače. Vse članice koalicije voljnih so dolžne najti na domačih tleh teroriste ali vsaj nekaj takih, ki bi to lahko bili in jih je mogoče osumiti  sodelovanja z arabskimi muslimanskimi ekstremisti in teroristi. Že naslednji dan po ukazu iz ZDA so jih vsi našli in to v vseh medijih objavili, čeprav so še nekaj dni nazaj trdili, da jih pri njih ni in če bi bili, bi jih domače tajne službe in policija zagotovo že odkrili ali jih vsaj kot sumljive evidentirali. V Sloveniji so se tako v iskanje domačih muslimanskih skrajnežev in teroristov zagnale tajne službe, policija, novinarji in verjetno še kdo. Bili so uspešni in naslednji dan smo tudi mi že v naših medijih prebirali o tem, da so jih našli in izpolnili ukaz.

Ko so članice koalicije voljnih junaško napadle in razrušile Irak, smo domači javnosti povedali, da je to bilo potrebno storiti na tak način, ker ima Sadam Husein ogromne količina kemičnega orožja s katerim hudo ogroža varnost ne le v sosednjih državah, temveč kar celemu svetu.  Torej tudi nam v Sloveniji. Pa kaj za to, če potem, ko so Huseina javno obesili, vse v Iraku razrušili in pobili ter pohabili ter uničili državo, niso nikjer našli prav nič kemičnega orožja. Podobno je bilo z Libijo. Veliki in močni evropski prijatelji Gadafija so le nekaj mesecev ali kakšno leto pred napadom na Libijo, še veselo obiskovali diktatorja, sklepali z njim večna prijateljstva in politična bratstva in se domov vračali s polnimi kovčki denarja za svoje osebne in politične potrebe. Prav ti isti so bili potem glavni v rušenju Libije in pobijanju tamkajšnjega prebivalstva.

Tudi v tej novi vojni ni veliko drugače in vse teče po stari dobri in preizkušeni matrici. Svetovni mediji so polni posnetkov na katerih arabski krvoločni teroristi evropskega in ameriškega bivalnega  porekla nedolžnim belokožim  Američanom in Evropejcem režejo glave. Ves zahodni civiliziran svet se seveda upravičeno zgraža in zahteva ostro ukrepanje. Vendar to rezanje glav nasprotnikom  in njihovo medijsko razkazovanje  ni od danes. Popolnoma enako krvoločno doktrino so predhodniki teh današnjih arabskih teroristov izvajali že pred dobrimi dvajsetimi leti na bojiščih Bosne in Hercegovine. Tudi takrat so na popolnoma enak način rezali glave, se s temi glavami nesrečnikov fotografirali in potem te fotografije razširjali med prebivalstvom BiH in objavljali v svetovnih medijih, ki so jim takrat bili pač dostopni. Razlika je le v tem, da so bili takratni ubogi lastniki teh odrezanih glav Srbi. Svetova javnost in mediji seveda temu krvavemu in nečloveškemu ter zločinskemu pojavu niso posvečali kake posebne pozornosti, nihče se ni posebej zgražal in nihče ni zahteval kakih ostrih ukrepov mednarodne skupnosti. Morebiti tudi zaradi tega, ker so največji del teh zločinskih muslimanskih skrajnežev, ki jih takrat še niso imenovali teroristi, na Balkan in  predvsem v BiH pripeljale tajne službe zahodnih držav. Prav Britanci naj bi, po ugotovitvah takratnih srbskih tajnih služb, bili med najbolj aktivnimi. Popolnoma nedolžne pri transportih teh tujih muslimanskih borcev pa naj ne bi bile tudi enote mednarodnih sil OZN, ki v BiH sigurno niso bile poslane zaradi tovrstnih aktivnosti. Očitno so odrezane glave naših veliko več vredne od odrezanih glav onih drugih.




















Ni komentarjev:

Objavite komentar