četrtek, november 29, 2012

Samoovadba!

Danes se je začel vsesplošen lov na organizatorje slovenske ljudske vstaje. Med pse slednike so se ob tistih, ki jih za to plačuje oblast, zrinila še Janševa medijska spletna gobcala in celo resen dnevnik. Od danes bo tako torej v Sloveniji res težko ločevati med resnimi in slaboumnimi spletnimi mediji.

Za lov na organizatorje legitimnih in zelo upravičenih ljudskih protestov pa jim, saj kar ne morem verjeti, služi anonimka, ki naj bi jo dobili po elektronski pošti. Sem prav prebral? Anonimka??

Kot, da ne bi danes zjutraj, v spodnjem zapisu, opozoril na verjetnost uporabe nekaterih  elementov doktrine specialne vojne, ki bi se jih lahko poslužili represivni državni organi ali kakšni politični, strankarski in drugi provokatorji, ki se čutijo ogrožene. Med te možne metode seveda sodijo razširjanje neresničnih informacij, pošiljanje zavajočih ali lažnih anonimk in še veliko tega je v arzenalu specialne vojne. Prav pride vse kar bi morebiti lahko pri udeležencih protestov povzročilo strah in negotovost, vzbujalo dvome ali  omajalo njihovo zaupnaje in vero v dobronamernost prikritih mobilizatorjev in ne organizatorjev, kot jih nepravilno imenujejo mediji, policija in politika.

Po tej poti se tako sedaj tudi Plagiator pridružuje mnogim, ki se danes po spletnih omrežjih samoovajajo kot organizatorji - mobilizatorji in izjavljam, da sem organizator vseslovenske ljudske vstaje ter edini odgovoren za vse proteste, ki so se že zgodili, tiste, ki se prav danes dogajajo in za vse, ki se še bodo dogodili.
Želim biti prvi politični obsojenec in zapornik v državi Sloveniji! Ravnal bom kot Tito in Janša ter sodišča, ki mi bo sodilo, ne bom priznaval.

Ni komentarjev:

Objavite komentar