četrtek, november 08, 2012

Nagajivi angeli kot spremljevalci in varuhi slovenskih politikov!

Enako odločno, kot je predsednik parlamenta Gregor Virant v torek zatrdil, da se pri njih podpisi sindikatov pod referendum o slabi banki niso izgubili, so zatrdili včeraj na notranjem ministrstvu. "Preverili smo vse podpise, ki smo jih prejeli, in vse smo tudi vrnili," je dejal notranji minister Vinko Gorenak. Tako kot v parlamentu zagotavljajo, da so na ministrstvo poslali 3127 podpisov, na notranjem ministrstvu zagotavljajo, da so jih prejeli le 2733. Dokaza za svoje trditve pa nima ne eden in ne drugi. Edini dokazljivi dejstvi sta, da so sindikati v parlament prinesli 3127 podpisov na 307 straneh, kolikor jih ima parlament spravljenih v svoji dokumentaciji, in da jih je notranje ministrstvo vrnilo le 2733.


Prvi slovenski politik, ki je javno priznal, da skrivoma komunicira in išče pomoč pri angelih je bil predsedniški kandidat, nagnani predsednik bivše vlade in potem še lustriran predsednik stranke SD Borut Pahor. Kaj vse so mu njegovi angeli pripravili pa bomo videli v naslednjih dneh in verjetno potem še tednih. Pustimo jim torej, da svoje delo v miru opravijo.

Morala pa sta se svojim angelom varuhom nekaj hudo zameriti predsednik parlamenta Gregor Virant in notranji minister Vinko Gorenak. Da je lahko tako skrivnostno izpuhtelo nekaj deset papirjev na katerih so bili ti znameniti podpisi, je namreč mogoče pripisati le neki zlovešči ter človeškim očem nevidni nadnaravni sili. To je lahko delo samo njunih nagajivih angelov, ki so se jima na ta način maščevali za kakšne njune predhodne grehe. S tuzemeljskimi človeškimi argumenti ali razlagami namreč tega skrivnostnega fenomena očitno ni mogoče pojasniti. 

Mogoče bi jima pri razvozlanju te nerodne nadnaravne skrivnosti lahko s svojimi strokovnjaki pomagal nadškof Anton Stres ali celo sam kardinal Franc Rode, ki bi iz Vatikana pripeljal kakšnega super strokovnjaka za področje odkrivanja ter odpravljanja slabih del angelov, ki se začasno ali celo za stalno spremenijo v hudičke. Kot kaže tudi angelom ni več mogoče popolnoma zaupati.

Da bi vzroke iskali v kakšnih tuzemskih človeških, političnih in oblastnih zlobnih namerah, šlampariji in diletantizmu kogar koli od vpletenih, v nespoštovanju kakšnih upravno pravnih procedur  in podobnih razlogih, pa bi bilo nesramno ter zlobno natolcevanje in neupravičeno podtikanje grdih namer našim poštenim oblastnikom. Vsak državljan, ki bi si privoščil kaj takšnega, bi se s tem sam razkril kot nedržavnotvoren in odkrito sovražen slovenski demokratični ter nadvse pošteni slovenski oblasti. Kako pa se s takšnimi ravna pa tako ve ves svet.

Ker bo sedaj Virant podal kazensko ovadbo proti NN in bo morala policija najti krivce za ta nadnaravni pojav, se nam postavlja resno strokovno vprašanje ali so slovenski organi pregona res usposobljeni dahniti za vrat nagajivim angelom, ko pa niti najbolj navadnih človeških kriminalcev niso v stanju spraviti ter obdržati za zapahi. Tako se nam kaj hitro lahko dogodi, da bodo naši vrli in praktični policisti namesto na nebeška vrata, da bi prijeli za vrat nagajive angele, raje nekega zgodnjega jutra kar potrkali na vrata lastnega ministra Vinka Gorenaka ali celo na vrata predsednika parlamenta Gregorja Viranta. Zadano nalogo bo namreč potrebno opraviti in policisti bodo pred roko pravice nekoga pač morali pripeljati.






Ni komentarjev:

Objavite komentar