torek, maj 09, 2023

KULTURNI MARKSIZEM na pohodu!

KULTURNI MARKSIZEM na pohodu!


"Kulturni marksizem", ki ga je v Slovenijo prinesel Janša in ga sedaj širijo njegovi pristaši ter nekateri ne ravno posebej brihtni desni slovenski intelektualci, je ideologija, ki očitno temelji na nekdanjem posodobljenem nacističnem Kulturbolschewismu. Je pa zadeva lahko zelo nevarna, ker naslavlja patološke stranpoti globalističnega neoliberalizma.

V Sloveniji med tarče tega nesrečnega „kulturnega marksizma“ desnica uvršča vse stranke aktualne oblastne koalicije in njihove satelite - nevladne organizacije. Zaradi zelo zaostrenih razmer v svetu in tudi v Sloveniji, se lahko ta nova ideologija med ljudmi kar prime. Ni torej, da bi kar pišmeuhovsko zamahnili z roko in dejali: tako kot je prišlo, bo tudi odšlo. 

Nič kar je prikazano preprosto za razumeti, videti logično in sočasno še nagovarja strahove ljudi ter jim tudi ponuja rešitve, hitro ne odide ali izzveni. Še posebej v pogojih hude notranje politične in ideološke družbene nestabilnosti in času vojnih ter kriznih razmer, se takšne nevarne ideologije rade primejo!

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar