petek, maj 19, 2023

JE PROBLEM COVIDA-19 SEDAJ NADOMESTIL PROBLEM DUŠEVNEGA ZDRAVJA?


Duševno zdravje je očitno zamenjalo covid.19!

Nas je potrebno neprestano zdraviti, nas imeti pod nadzorom, nas izobraževati in osveščati, nas programirati ter nas neprestano kontrolirati!

Danes o duševnem zdravju vsi vse vedo, Tisti ustrezno izobraženi, ki v resnici še najmanj govorijo in še veliko več govorijo tisti priučeni ali tisti, ki so prepričani, da so skoraj posvečeni ter prav poklicani k reševanju tega družbenega problema. Vedo koliko v deželi nas je že ali še nas bo v kratkem zblaznelo, koliko nas je samomorilnih, sebi in drugim nevarnih, prav patološko agresivnih, seveda vedo kako nas zdraviti, kako v določenih družbenih množicah kandidatov poiskati najtežje primere, nas pitati z medikamenti in se, predvsem z mladimi, pogovarjati in pogovarjati in pogovarjati, saj to malo ali nič stane.

Ker globalistični neoliberalni kapitalizem nima rad stroškov. Da pa bi iz sedanje sesute družbe nazaj vsaj poskusili ponovno pričeti ustvarjati družbo z zdravim družinskim, socialnim, ekonomskim, političnim, kulturnim, izobraževalnim okoljem, v katerem bi jutri mladi odraščali v zdrave ter vsestransko ustvarjalne odrasle ljudi, pa si nihče ne želi niti pomisliti. Ko bomo vsi imeli ustrezno diagnozo, bomo zdravljeni in vključeni v sistem, pa bo tudi težava z duševnim zdravjem v naši družbi odpravljena. Mogoče bo v teh prizadevanjih ozdravitve družbe tudi ponujena evtanazija v bodočnosti še lahko prav prišla. Ni nemogoče!

In vrnil se bo lahko kak nov virus, ki se ga že programira. Pa brez nepotrebnega strahu in panike, ker globalistična oblastna politika in stroke bodo za nas poskrbele.

Saj poznate tisti stari rek, ki glasi: Kar ne gre milom, pa gre pač silom!

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar