ponedeljek, avgust 04, 2014

Sovražna propaganda!

Seveda gre tudi tokrat za novo zlepljenko dokumenta nastalega v kakšnem skrivnem sovražnem vohunskem laboratoriju, ki bi naj dokazoval nekaj kar se nikoli ni dogodilo, ker tudi tokrat avtorji niso mogli navesti ne časa in ne prostora dogodka.

Vprašanje je le ali gre tudi v tem primeru za izdelek centrale zloglasne Udbe, ki deluje in udarja s skrivne lokacije, ali pa morebiti njene znane podružnice v Murgljah. To skrivnost bo razvozlala in razkrila naša protiobveščevalna enota s sedežem na Kapeli, ki je zadolžena in specializirana za delovanje Udbe. Rezultati se pričakujejo kmalu in sledi učinkovit obveščevalni proti udarec.

V nadaljevanju posredujemo del tega lažnega in v propagandnem laboratoriju Udbe sfabriciranega dokumenta, ki bi naj dokazoval nekaj kar se niti ni moglo nikoli dogoditi in je to le še eno od podtalnih ter zaplotniških dejanj širše in mednarodno zasnovanih aktivnosti Udbe proti naši stranki in našemu velikemu vodji. Kdor bi morebiti klonil duhom in poklonil vero takšnim lažnim in zlonamernim dokumentom, ki jih med naše ranljivo ljudstvo posredujejo sovražniki države Slovenije in demokracije, ni ne pravi Slovenec ali Slovenka in ne domoljub  ter ne pravi Evropejec.
 
S E C R E T LJUBLJANA 000337 
SIPDIS 
NOFORN 
SIPDIS 
DEPT FOR EUR/NCE - SSADLE, PM/RSAT - DOWLEY 
OSD FOR NAJERA 
JOINT STAFF FOR FREEMAN 
COMMERCE FOR ITA - CRUSNAK 
 
E.O. 12958: DECL: 05/24/2017 
TAGS: MASS MARR MCAP ECON PGOV PINR PREL SI
SUBJECT: U.S. FIRMS STRUGGLE TO COMPETE AS DEFENSE 
ACQUISITIONS GROW CLOUDIER IN SLOVENIA 
REF: 06 LJUBLJANA 388 
Classified By: COM Thomas B. Robertson for reasons 1.4 (b) and (d) 

14. (S/NF) According to a clandestine source with direct 
access to an empoloyee of Rotis, Prime Minister Jansa's SDS 
received more than 2.8 million Euro from Patria "under the 
table" as part of the deal for armored vehicles.  The source 
also noted that Sto Ravne had failed to offer a similar 
contributuion to Jansa's party. 

Dvomljivcem in omahljivcem med nami ne more biti mesta ter jih je potrebno izločiti in javno izpostaviti preziru ter posmehu. V nas, ki smo osvobodili Slovenijo in slovenski narod rešili železnih spon komunizma, socializma, Rusov in Balkana, popeljali slovensko ljudstvo na pot razvoja, svobode, demokracije, blagostanja in vsesplošne družbene blaginje ter pravičnosti, se ne dvomi. V nas se brezmejno zaupa in se nam verjame, ker mi smo to državo in ljudstvo popeljali v nove čase z Natom, ZDA in EU na čelu. Mi smo vas rešili brezbožnega materializma in vam ustvarili čas v katerem smete upati, da pa boste morebiti kdaj le normalno ter brezskrbno zaživeli in uživali sadove naših žrtvovanj ter odrekanj.

Mi ne priznavamo sodišč v katerih delajo in sodijo sodniki ter sodnice in ne tožilk ter tožilcev, ki z nami ne delijo istih političnih in ideoloških svetovno nazorskih vrednot. Ne moremo tudi priznati razlag prava, ki nasprotujejo našim idealom ter programu jutrišnje nove Slovenije kot 2. republike na čelu z velikim vodjem. Mi se nismo borili za državo Slovenijo v kateri bi se smelo nam soditi, se nam oporekati in ugovarjati, nas pošiljati v zapor ali naganjti iz državnega parlamenta in drugih državnih institucij. Volitve na katerih ne zmagamo ne morejo biti ne legalne in ne legitimne in njihovih rezultatov ne moremo ter ne smemo priznati. Treba jih je ponoviti in ponavljati vse tako dolgo dokler mi ne zmagamo, ker ne bomo dovolili, da oblast v tej državi prevzamejo tisti, ki bi nas radi vrnili na Balkan, nakladajo nekaj o socialni pravičnosti, poštenem plačilu delavcev, zdravstvenem varstvu za vse, primernih pokojninah in podobnih socialističnih neumnostih, ne priznavajo vodilne vloge ZDA v svetu, dvomijo v Nato in EU, simpatizirajo z Rusi, niso prepričani v pravični boj naših ukrajinskih prijateljev v Kijevu ali se neupravičeno zgražajo nad pravičnimi obrambnimi vojaškimi aktivnostmi naših izraelskih prijateljev v Gazi. Ker demokratično in pravično v državi Sloveniji je in bo to kar mi rečemo, da takšno je in nihče drug.

Ko bomo zmagali mi, pravi domoljubi z vsak dan znova izkazano neizmerno zvestobo velikemu vodji Janezu, našim nasprotnikom in slovenskim narodnim odpadnikom tudi dobri Bog ne bo mogel več pomagati, ker nas podpira tudi slovenska večna in vesoljska RKC! Za domovino z velikim vodjem na čelu- naprej v nove čase!

1 komentar: