nedelja, avgust 10, 2014

Fotografija tega tedna: v čast na smrt obsojenemu ljudstvu...........

zastava palestinskega ljudstva
........ in v veliko sramoto ter slabo vest vsem samooklicanim in lažnim borcem za  človekove pravice, mir, blagostanje vseh ter novodobnim ponarejenim demokratom v Sloveniji, EU in svetu!

Sramujte se trpljenja in smrti nedolžnih palestinskih otročičev, njihovih staršev in dedkov ter babic, za zaščito katerih niste storili prav ničesar, čeprav bi lahko in bi morali.

Vsaj Slovenci bi se morali spominjati časov izpred dvajset in nekaj let, ko je preko naše prelepe dežele zavela sapica, po smrti, trpljenju in nesreči zaudarjajoče vojne nevarnosti. Kako zelo smo takrat proseče obračali oči in glasno ter stokajoče opozarjali demokratično in svobodomiselno  svetovno javnost na krivice, ki se nam dogajajo ter hudo nevarnost, ki nam grozi. Danes, ko po velikosti nam zelo podobno ljudstvu ječi pod težo in grozotami viharja izraelskega vojaškega škornja, ko vsakodnevno masovno v tej neenakopravni vojni vihri umirajo otroci in drugi civilisti, pa molčimo, vstran obračamo oči in se delamo kot, da se vse to nas sploh ne tiče. Pa se nas še kako tiče. Kar danes dajemo, bomo jutri prejemali! 


Ni komentarjev:

Objavite komentar