četrtek, avgust 15, 2013

Ideološka EU inkvizicija v Sloveniji!

Vir: MLADINA, 15.08.2013

Manipulacije slovenskega sodobnega antikomunizma

Prebiram in skoraj ne morem verjeti. Se je to v tej ljubi združeni EU res nekaterim začelo že tako močno kisati v sivih celicah ali so že od rojstva malo čez les, kot temu radi rečemo tlačani na južni strani Alp?  In kakšna smo to mi v Sloveniji sploh še država, po kateri lomastita nek dedec in neko ženšče in nekaj raziskujeta ter preverjata stanje duha naše kolektivne ideološke zavesti. Se je to že do konca utrgalo njima in njunim slovenskim gostiteljem ter tistim, ki naj bi ju povabili, ali morebiti že kar vsem nam nesrečnikom prebivajočim v tej zapravljeni slovenski državi?

Tako lahko v Mladini beremo: Sredi julija sta Jerzy Buzek in Anca Boagiu, visoka predstavnika Evropske ljudske stranke (EPP), največje stranke v evropskem parlamentu, na skrivnem obisku v Sloveniji raziskovala, ali pri nas res indoktriniramo otroke v komunistično ideologijo in ali res težimo k izstopu iz Evropske unije.
Jerzy Buzek - Poljska
Kdo bi pa lahko vedno bolj številno mlado brezposelno slovensko generacijo  bolj "indoktriniral" v komunistično ideologijo kot prav skorumpirane, oblastno bahate in izkoriščevalske elite te in takšne EU kot je danes? Ni ga v državi Sloveniji tako prepričljivega ideologa, ki bi uspel to "indoktrinacijo" izvajati bolje in uspešneje kot prav ti zagrizeni samozvani domači ter tuji borci proti komunizmu. Proti čemu se v resnici vsi ti borijo, ko pa komunizma že več kot dvajset let ni nikjer in tudi prav nobenih znakov ni, da bi se še kje skušal oživeti. Pa saj to tudi vsi ti veliki protikomunistični borci prav dobro vedo in s tem svojim ideološkim bojem proti komunizmu le zakrivajo svoja prikrita prizadevanja za uveljavitev ter prevlado vulgarnega EU neoliberalizma ( beri: fašizma ) in kapitalističnega tlačanstva ter suženjstva v južnih državah EU ter državah nekdanjega vzhodnega bloka.
Anca Boagiu - Romunija

Res me je zanimalo kako sta se ta dva nesrečna osebka znašla v moji državi, kdo ju je povabil in s kom sta se tukaj srečevala in kaj naj bi v resnici tukaj počela?

Mladina seveda odgovarja tudi na ta vprašanja:
V EPP obiska ne komentirajo, je pa predsednik SDS Janez Janša potrdil, da sta prišla na njegov predlog. Srečala sta se z visokimi slovenskimi politiki; sestanke so potrdili predsednik države Borut Pahor, obrambni minister Roman Jakič, nekdanji obrambni minister Aleš Hojs, poslanka PS Melita Župevc in poslanec SLS Franc Bogovič. Kot je za Večer povedal Jakič, sta se Jerzy Buzek in Anca Boagiu bolj kot o gospodarskih težavah Slovenije želela pogovarjati o »čaščenju rdeče zvezde« in o sodnem postopku Patria, v katerem je bil Janša na prvostopenjskem sodišču obsojen na dve leti zaporne kazni. Svojim sogovornikom sta kazala tudi fotografije otrok v pionirskih uniformah. Fotografije so bile vzete s Facebookove strani Kraške šole Škrbina. Fotografije so nastale na muzejski postavitvi osnovnošolskega razreda iz petdesetih let prejšnjega stoletja.
Fotografija je simbolična
Povabil ju je torej Janez Janša, ki mu sedaj že krepko gori pod petami, ker mu grozi, da bi lahko dve leti "služil narodu" v kakšnem od slovenskih zaporov in sedaj izrablja vse možnosti in priložnosti, da bi v državi naredil kaos in se tako morebiti izognil tej nevarnosti. Vabi torej v državo v ideološko in politično inšpekcijo neke EU politikantske pokveke, ki nas ponižujejo že s samim svojim prihodom, da o tem kaj si domišljajo, da bodo tukaj počeli sploh ne govorimo.

Malo manj pa mi je razumljivo kaj sta se imela s tema dvema nepomembnima osebkoma sestajati slovenski obrambni minister Roman Jakič, še manj kaj predsednik države Borut Pahor? Smo res postali že prava banana republika v kateri njeni najvišji politični in oblastni predstavniki več ne vedo kaj je prav in kaj ne in jim je za svoj ter ugled države in naroda eno figo mar? Da sta okrog njih tekala in se jima prilizovala ter nas sramotila poslanka PS Melita Župevc in poslanec ter predsednik SLS Franc Bogovič niti ni tako zelo neobičajno za naše izvoljene predstavnike. Saj bi ti tekali in se okrog njih slinili ter se jim priklanjali tudi, če bi nam iz Bruslja na obisk in sindikalni izlet poslali čistilke ter portirje EU parlamenta. Kar smo si izvolili, to pač sedaj imamo in to velja za prav vse zgoraj omenjene.

Skoraj ne mine teden, da državljanke in državljani te uboge slovenske države ne bi bili s kakšnim ravnanjem naših politikov in oblastnikov neprijetno presenečeni ali celo hudo ponižani. Ko pa potem še preberemo, da sta legitimnost obisku teh dveh EU nesrečnikov podelila celo predsednik države in obrambni minister, pa imamo kar veliko razlogov ne le za zaskrbljenost, temveč tudi za občutek osramočenosti in ponižanosti. Kot kaže ni dovolj, da so nas popolnoma oropali, nam uničili državo, nas pahnili v bedo, si nas ekonomsko in finančno podjarmili in nam ter našim zanamcem uničili bodočnost, želijo sedaj v nas zatreti še tisto malo svobodnega in ustvarjalnega narodovega duha kar nam ga je še ostalo. Ne bo vam uspelo, se spomnimo sporočila iz nekoč znane TV reklame. Lahko slovenska politična intelektualna revšeta povabijo in njihovi EU zavezniki pošljejo še tisoč raznih Buzekov in Boagiujinj pa svobodnega duha pri veliki večini slovenskih državljank in državljanov ne bodo ne spremenili in še manj na silo zatrli. Skozi več stoletij na tem prostoru v osrednji Evropi kot mali narod nismo obstali slučajno ali po kakšni morebitni zgodovinski napaki.

Če tema dvema ideološkima EU inkvizitorjema slovenski politiki in  oblastniki niso smeli ali upali povedati, pa obema navedenima in številnim njunim kolegom v EU povejmo mi državljanke in državljani države Slovenije, da si takšnega poniževanja ne bomo več dovolili in da se bomo o rdeči zvezdi, pionirjih, svojih spominih na pretekle čase ter pravici odločati o svoji bodočnosti sami odločali po svoji presoji in svoji svobodni volji. Oba, gospod in gospa, ki sta tukaj v  Sloveniji izigravala ideološka EU inkvizitorja, pa naj v bodoče delata red v svojih državah, ker imata tam kaj za početi in dela ne bosta uspešno končala do svojega konca.

2 komentarja:

  1. “kazala tudi fotografije otrok v pionirskih uniformah”….haha, ta je pa dobra….janša tone vedno globlje…..bolj star, bolj nor….
    v resnici pa je vse skupaj že obupno žalostno s temi naši parlamentarci, ki s svojo nevretenčnostjo in ritolizništvom vsakemu tujcu dokazujejo, kako se ponižujejo državljani naše države.....

    OdgovoriIzbriši
  2. Tega ni treba resno jemat. Pa tudi, če bo potem prišlo na plan kakšno zelo negativno poročilo, tega ne bo treba jemat resno. Navsezadnje bo šlo za strankarsko poročilo, ki bo že v osnovi pristransko. Sem pa prepričan, da bodo pri Reporterju in pri drugih SDS medijih potem trdili, da vsa Evropa trdi, da je Slovenija komunistična država in da se Janša mora vrniti na oblast :) Ob tem se lahko samo nasmehnem. So polni komičnih vložkov pri SDS medijih.

    OdgovoriIzbriši