sreda, junij 26, 2013

Vlada Alenke Bratušek oglašuje!

Slovenska vlada pod vodstvom premierke Alenke Bratušek je v okviru sprejetih  reformnih ukrepov in v skladu s strogimi  priporočili oblastnih institucij EU ter Trojke,  sprejela odločitev, da se popolnoma razproda slovensko ljudsko premoženje.

Za popolnejše informiranje morebitnih potencialnih tujih kupcev se prav te dni postavljajo tudi oglaševalske obcestne table v bližini vseh mejnih prehodov, ki opozarjajo zainteresirane vlagatelje, da se je v Sloveniji  razprodaja začela in da te priložnosti nikakor ne kaže zamuditi.

Če tujih kupcev, vlagateljev, investitorjev ter strateških partnerjev slučajno ne bi bilo dovolj za ugoden nakup vsega prodaji namenjenega premoženja, se bo neprodano ljudsko premoženje po sistemu "daj kolikor pač daš" ali v določenih primerih tudi zastonj, razdelilo domačim skrbno izbranim interesentom. Pretežni del kupnine tako prodanega ali podarjenega ljudskega premoženja bodo kupcem na način posrednega subvencioniranja financirali slovenski davkoplačevalci.


1 komentar:

  1. to babo je treba pod nujno poslat na nepovraten dopust na enega Tahit(r)i otočja....bo za vse najceneje in najvarneje....

    OdgovoriIzbriši