sreda, junij 26, 2013

Dolenjskega Janeza nenadna razsvetlitev!

Poznate govorca, ki pogumno stoji na govorniškem odru in nagovarja ljudstvo? Res pogumno in nevarno  početje, ker iz ozadja nanj preži pravo gnezdo grozečih rdečih zvezd.

Saj je kar težko verjeti. Preživel je in ostal je živ ter zdrav. Publika je njegov govor celo nagradila z gromkim aplavzom in govorec je z dvignjeno glavo ter ponosen odkorakal z odra.

Z močjo svoje osebnosti in energijo neizmernega domoljubja ter strumni podpori svojih pristašev, mu je uspelo premagati negativne energije ki so jih iz ozadja vanj usmerjale ter mu pretile, za njegovim hrbtom  postrojene, rdeče zvezde. To zmorejo le veliki. Kaj veliki, le največji in vedno strumno zravnani.

Moč rdečih zvezd pa je žarela in žarela vedno močneje ter hudo načenjala odpornost domoljubnega  imunskega sistema našega pogumnega govorca. In nenadoma je spoznal ter se zavedel, da se mora temu nevarnemu ideološkemu sevanju rdečih zvezd upreti na način, da spusti rdeče zvezde v ospredje in jih sam napade iz ozadja, z varne razdalje in na pomoč pokliče še vse svoje verne ideološke ter politične prijatelje in zaveznike v ogroženi domovini ter z vseh koncev sveta. Veliki in junaški boj dolenjskega Janeza z rdečimi zvezdami se pogumno nadaljuje vse do končne veličastne zmage in njegove posvetitve v največjega ter edinega heroja slovenskega naroda. Pred njim bo celo gospod Bog moral nekoč skloniti glavo, ker njegovi podaniki v deželi slovenski so to že storili.

Ni komentarjev:

Objavite komentar