petek, avgust 03, 2012

Voduškov Vroči stol na InfoTV so zasedle vedeževalke!


Voduškov Info TV naj bi odpustil skoraj vse zaposlene poročajo nekateri slovenski mediji. Kot poroča PlanetSiol.net so delo obdržali le sestrična lastnika Voduška in nekaj družinskih članov.

Lastnik InfoTV Vladimir Vodušek je še vedno na hladnem v celjskih zaporih. Denar s katerim bi lahko rešil svojo TV in njen Vroči stol pa so pobrali policisti, Janez Janša pa tudi dovolj učinkovito ter primerno hitro ne ukrepa kot bi si priprti Vladek želel in kot je tiho upal.  Res je, ko ima hudič mlade, jih ima kar veliko naenkrat.

Vladek je torej iz zapora svojim na InfoTV ukazal nagnati skoraj vse zaposlene in odredil, da  namesto njih pripeljejo vedeževalke in vedeževalce, ki sedaj zvestim gledalkam in gledalcem napovedujejo lepšo bodočnost. Napaka, huda napaka, lastnika TV Vladimira Voduška. Raje bi na TV obdržal strokovne kadre in nagnal tiste šalabajzarske vedeževalke, ki kaj prida že ne morejo biti, če niti njemu nekaj dni v naprej niso bile v stanju napovedati kaj se mu bo dogodilo. 

Pa tudi državni vedeževalec, ki ga je gostil večer pred jutranjim bližnjim srečanjem s policisti, se v svojih napovedih ni ravno izkazal. Očitno tudi vedeževalke in vedeževalci niso več to kar so nekoč bili.

Ni komentarjev:

Objavite komentar