sobota, avgust 25, 2012

Kdor ni za svoje, tudi za druge ni.....!

V državnem podjetju Plinovodi zanikajo, da sta bili zaposlitvi hčerke premierja Janeza Janše in sina poslanca Jožeta Tanka politični. Oba sta v celoti izpolnjevala razpisne pogoje, pravijo.

Nika Janša in Tadej Tanko sta se po poročanju Mladine v preteklih mesecih zaposlila v državnem podjetju, ki upravlja slovenski plinovodni sistem.

Kdaj pa bosta gospoda poskrbela za svoje sinove in hčere, če ne sedaj, ko sta na oblasti?

Seveda ne gre za prav nikakršno politično kadrovanje in zaposlitev, temveč sta bila mladenka in mladenič izbrana na osnovi svojih z  velikim trudom pridobljenih šolskih kvalifikacij, bogatih strokovnih izkušenj in socialnih kriterijev. Izpolnjevala sta prav vse pogoje razpisa ( in še veliko več )  ter je kakršen koli dvom v legitimnost njune izbire le nesramnost brez primere in bi se to dalo že skoraj okvalificirati kot poskus nasilnega rušenja vlade in odkrit napad na državni zbor in poslansko skupino SDS. 

Zakaj pa v tem nihče ne vidi tega. da se je slovenska armada mladih izobraženih in brezposelnih zmanjšala za dva ( 2 ) kar je velik dosežek aktualne slovenske politike ter vlade in očitno že tudi prvi vidni rezultat nove politike prožne zaposlitvene varnosti, ki se uvaja v državi. 

Glavni strankarski čvekač, medijski strokovnjak in demagog je že dobil potrebna napotila in navodila kako je potrebno na pravilen ter prepričljiv način slovensko javnost seznaniti z razlogi za zaposlitev dveh mladih vrhunskih strokovnjakov in tako utišati nesramneže ter zlonamerneže iz vrst stricev iz ozadja, volilnega štaba predsednika države, Kučanovega klana, Jankovičevega udbomafijskega podzemlja, krogov prikritih komunistov in drugih sovražnih okolij. 

P.S.: Merklova naj bi k takšni kadrovski rešitvi prikimala, proti pa naj ne bi imel tudi nič noben ambasador.

5 komentarjev:

  1. ježešnadino lubi Bog... pa kaj zdaj... ja kaj bi vsi otroci in sorodniki od trenutno vladajoče garniture pa morali postati, da bi zadostili kriterijem tega časopisa?!
    očitno bi morali zavlačevati s svojim študijem vsaj tako dolgo, da njihovi sorodniki ne bi bili več na vrhu
    logika pa taka

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Še Kučanovi hčeri, ki posle preko VIP-a dobiva nihče normalnih ne ugovarja, otroci pomladnikov so pa kar po čez nečesa krivi že samo zato, ker morajo tudi oni za plačo delati.

      Izbriši
  2. Če se ne motim je bil en razpis končan še predno je bila vlada izvoljena. Ko se3 je pričakovalo, da bo SDS v opoziciji. Kaj je tu strašno političnega. Razen če je podjetje v lasti SDS. Drugi razpis bi lahko bi sporen. Ampak je nekaj drugega. Če podjetje rabi političen vpliv, ga s tema dvema lažkje dobi. Sicer bi pa morali dati seznam in sorodstvene veze še ostalih kandidatov, da bi lahko ocenili ali je podjetje ravnalo prav.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ko bo prišla druga vlada na oblast naj se ta dva otroka Majerja in Tanka postavi na cesto. Brez velikih besed, bilo kakšnega pompa ali obrazlaganja!
    Kakor sta bila v tišini in tajno postavljena na delovno mesto tako ju tudi makniti dol. Obrazložitev za to obstaja nešteto. Basta. Pika. Slovenceljka zarukana @taresna! Da te ni sram prasica.

    OdgovoriIzbriši
  4. hmmmmm Plagiator tako vneto razišči še zaposlovanje v Talumu!!

    OdgovoriIzbriši