četrtek, avgust 02, 2012

Sta Janez Janša in Borut Pahor res sorodnika ?


Vir: požareport
Bojan Požar, Ljubljana, 02.08.2012

Pred leti intimna? Predsedniška kandidatka in politik LDS zanikata govorice

Kandidatka za predsednico države Monika Malešič in bivši dolgoletni poslanec ter predsednik sveta LDS Anton Anderlič sta nam odločno zanikala govorice, da naj bi bila pred leti "intimna prijatelja", Anderlič pa naj bi Malešičevi zato pomagal priti do službe na Holdingu slovenskih elektrarn.

In Plagiator v tem Požarjevem stilu slovenski javnosti posreduje govorice, ki jih je mogoče slišati na  zakotnih ljubljanskih ulicah ter v, po pivu smrdečih, ljubljanskih bifejih,  da sta predsednik slovenske vlade ter stranke SDS Janez Janša in poslanec, še nekaj tednov nazaj predsednik stranke SD in kandidat za predsednika republike Borut Pahor mrzla bratranca po babičini strani. 
To njuno sorodstveno razmerje naj bi dokazoval tudi vpogled v njune zdravniške kartoteke v katerih naj bi pisalo, da imata oba enako ali vsaj zelo  podobno  krvno skupino. Ni znano ali to krvno sorodstvo po babicah  zanikata ali pa sta bližnja sorodnika le po ideološko politični strani, česar pa seveda zanikati posebej prepričljivo niti ne moreta. Zagotovo bo Požar te govorice iz njemu dobro poznanega ljubljanskega okolja raziskal in objavil na svoji spletni strani požareport
Komaj že čakamo na novo zanimivo branje!

Ni komentarjev:

Objavite komentar