ponedeljek, maj 25, 2015

Ne dovolite, da vam uničijo spomine na mladost!

Ni potrebe, da praznujete 25. maj kot nekdanji državni praznik Dneva mladosti. Praznujte ga osebno in intimno, kot dan, ki ga posvetite spominu na vse lepo kar ste preživeli in doživeli v času svojega  otroštva in brezskrbne mladosti.

Spomnite se svojih osnovnošolskih let, prijateljic in prijateljev, učiteljic in učiteljev, plong listkov, prvih najstniških ljubezni in svojih nastopov na raznih proslavah in prireditvah.

Obudite spomine na ta presrečna leta odraščanja in dozorevanja in spomnite se tudi vseh, ki ste jih imeli radi, ste z njimi prijateljevali in delili radosti mladih brezskrbnih let, pa jim danes na žalost ne morete več stisniti roke ali jih objeti, se z njimi nasmejati in poklepetati. Spomnite se, da ste nekoč bili resnično srečni in mladi ter prešerno razposajeni in si pri tem ne dovolite, da vam spomine na te prelepe čase onečastijo razni novodobni ideologi in demagogi, ki bi vas danes radi prepričali, da sta bili vaša navihana mladost in mladostna sreča le lažen privid in zabloda. Ne dovolite si odvzeti lepih spominov in na njihovih izročilih gradite svojo in svojih otrok bodočnost.


Ni komentarjev:

Objavite komentar