petek, oktober 11, 2013

Vladajo v Sloveniji že izredne razmere in nam grozi vojno stanje?

V Sloveniji že veljajo izredne razmere in grozi nam okupacija ter vojno stanje. Ne bodite presenečeni nad to trditvijo, če vam nad glavami ne preletavajo vojaška letala, po ulicah hromijo tanki in na vaša vrata ne trkajo oboroženi tuji ter prodani domači vojaki, da bi vas kam odpeljali, zastrašili ali vam in vašim dragim storili kar koli hudega.

Vojna in okupacija neke dežele ter v njej prebivajočega ljudstva imata lahko tisoč različnih obrazov. Da neko deželo okupiraš, jo uničiš in si jo politično ter ekonomsko podrediš, ni vedno nujna uporaba vojske in njenih tehničnih ter drugih sredstev. Za Slovenijo lahko v tem trenutku brez kančka slabe vesti zapišemo, da se je znašla v izrednih razmerah, čeprav jih oblast ni razglasila in jih tudi ne bo. Tako kot lahko z enako gotovostjo zapišemo, da nam grozi ekonomsko finančna ter politična okupacija in za prebivalstvo vojnemu stanju zelo podobne razmere.

Zgoraj zapisane grozljive trditve lahko preverite na način, da pozorno poslušate kaj vam dnevno poročajo ter govorijo v raznih radijskih in TV oddajah nastopajoči slovenski in tuji politiki, predstavniki vsaj dveh vej oblasti ( vlada in državni zbor ). Da prižgete računalnik in se sprehodite po vsebinah raznih oblastnih in političnih portalov, blogih ter drugih na internetu objavljenih aktualnih političnih, ekonomskih in finančnih vsebinah. In nenazadnje lahko potrditev zgornjih trditev preverite tudi, če vzamete v roke slovenske ter tuje tiskane medije in pozorno prebirate o čem in na kak način vam kaj sporočajo. Še posebej pozorni pa bodite na ukrepe, ki jih je že sprejemala prejšnja Janševa vlada in njihove učinke že krepko čutite ter kaj pravkar sprejema ter načrtuje vlada Alenke Bratušek in bomo učinke teh ukrepov prav kmalu zelo čutili.

Roparski davek na nepremičnine je le eden od teh ukrepov, ki bo neposredno in prav usodno udaril po vseh državljankah in državljanih. Brez izjeme, tako po tistih, ki danes še živijo z relativno zadovoljivim standardom in še posebej kruto po vseh tistih upokojencih, brezposelnih, slabo plačanih delavcih in drugih tranzicijskih revežih, ki so si v preteklosti kupili ali podedovali stanovanje, hišo, podedovali ali kupili kak košček zemlje Za to, da ste se v preteklosti odrekali, varčevali in garali po cele dneve, boste sedaj kaznovani. Bili bi zapravljivi in hodili na drage letne in zimske počitnice ter nasploh živeli kar najbolj boemsko brez razmisleka na jutrišnji dan in danes bi bili za to nagrajeni. Iz EU na Slovenijo že nekaj let letijo očitki, da imamo v državi neprimerno lastniško strukturo stanovanj in stanovanjskih hiš in to bi naj ta davek na nepremičnine spremenil.  Drage državljanke in državljani, priznajte si že končno enkrat, da ste oropani normalnega življenja, osnovnega človekovega dostojanstva in ponižani, ter da boste mnogi sedaj še oropani premoženja, ki so ga ustvarili vaši starši ali stari starši ali pa sami z velikim odrekanjem vas in celotne vaše družine.

Pa menda ne želimo, da naši otroci in vnuki po nas nasledijo in dedujejo le velike dolgove ter dolge vrste lačnih čakajočih pred skladišči Rdečega križa, Karitasa. Da tudi njim položnice plačuje Zveza prijateljev mladine, da za nami podedujejo le našo revščino in bedo ter brezperspektivnost. Nam  res še ni jasno, da smo svojim otrokom in vnukom uničili njihovo bodočnost in jih obsodili na životarjenje ter hlapčevanje tujim gospodarjem? Naša generacija je pred dvajsetimi leti v dar dobila lepo, perspektivno, ekonomsko, socialno in finančno stabilno ter razvojno obetajočo državo Slovenijo. In kaj smo s to našo edino deželo v teh letih naredili? Uničili smo jo, ker smo dopustili, da so v našem imenu z njo upravljali najbolj pokvarjeni izrodki tega ljudstva, ki so jih vodili ter usmerjali še veliko bolj pokvarjeni in brutalno egoistični tujci.

Vam in vašim otrokom ter vnukom bodo sedaj začeli odvzemati vaše hiše in stanovanja. Razprodali, oziroma bolj prav, v roke tujcev bodo predali, še preostalo državno premoženje in od države Slovenije bo ostala le velika ljudska čreda revežev brez bodočnosti ter mala skupina doslej zarejenih družbenih kriminalcev, ekonomsko omaščenih na nesreči ljudstva, ki jih tujci potrebujejo, da bodo v njihovem imenu in za njihov račun še dalje izčrpavali to kar bo od države Slovenije še ostalo ter v njej živeče ljudi.

Razni holdingi in slabe banke ter druge neoliberalne kapitalistične pogruntavščine, ki nam jih vsiljujejo tujci in jih v državi povzemamo, so le grozljiv nadomestek za tanke, rakete in vojaške čete. Okupacijo ter podreditev neke države in njenega ljudstva je moč doseči tudi s politično in ekonomsko ter finančno silo. Prav to se nam danes dogaja. Namesto hrumenja vojaških strojev in grozljivih pokov bomb je že dobro slišati še veliko bolj grozljivo šelestenje evrov. Slovenija je postala plen, ki si ga sedaj porazdeljujejo razni tuji kapitalski in finančni lobiji, katerim prav pridno in hlapčevsko pri tem zločinskem početju ministrirajo slovenski oblastniki, politiki in drugi izrodki tega naroda.

Slovenke in Slovenci, ne računajte na njih. Računajte le nase in na svojo odgovornost do svojih otrok ter vnukov in svojo dolžnost do izročila ter zapuščine vaših očetov in dedov. Dvignite glave, zahrumite v en glas in stisnite pesti v skupnem uporu proti uničenju naše drage Slovenije in v njej živečega prebivalstva. Ne pustite se več uvrščati v dolge vrste pred vrati humanitarnih organizacij, ne dovolite si več moledovaj in poniževanj pred raznimi oblastnimi in drugimi institucijami, da bi nasitili sebe in svoje uboge otroke. Zahrumite že končno in udejanite ustavno določilo, da ima v državi Sloveniji oblast ljudstvo. In pohitite, dokler jim tudi tega določila še ni uspelo spremeniti ali brisati iz Ustave.



1 komentar:

  1. Na žalost je napisano kruta slovenska resnica.
    Pozivati ljudstvo pa je Sizifovo delo.
    Lep članek, pozdrav, Janez

    OdgovoriIzbriši