sreda, oktober 09, 2013

Res bolano!

Vir: POLITIKIS - progresivni politično-informativni portal

Naslov članka: 

Poglejte fotke: Drago Kos v natikačih poročna priča Jožetu P. Damijanu. Ni čudno, da slednji tolče po Janši.

Pa ustrezimo avtorju tega zapisa na portalu Politikis in najprej poglejmo to "fotko" v kateri naj bi bil Drago Kos v natikačih. Vidite kje kakšne natikače? Ne naprezajte se preveč in si ne utrujajte svojih oči. Natikačev ni nikjer videti. To kar ima Drago Kos, kot poročna priča izbranke znanega JPD-a obuto, so namreč sandali. Po garderobi sodeč je bil ta poročni dan doktorja ekonomije JPD-a na otoku Visu kar vroč. Ne le zaradi čustvenih pretresov, ker se je  poročil s svojo drago izbranko, temveč očitno še veliko bolj zaradi sonca, ki je očitno krepko obsijalo ter pogrelo srečna mladoporočenca, priče in svate. Kos torej na poroko nikakor ni mogel priti v planinskih čevljih, ampak v obutvi v kateri se je prijetno počutil ter v belih kratkih hlačah, ki so tudi predmet kritike modnega strokovnjaka na Politikusu. In če si pozorno ogledamo obutev ostalih prisotnih, so se vsi odločili za enako ali podobno obutev. Nam pa sedaj ostane le še, da avtorju tega zapisa v Politikusu toplo priporočimo obisk kakšnega dobrega okulista.

Politikis nas potem še obvešča, da je bil poročna priča ženinu JPD-u, saj skoraj ni mogoče verjeti, kar sam izpričani levičar Vojko Flegar. To je tisti Flegar, ki piše še veliko bolj znamenit levičarski blog in je obenem tudi urednik na levičarskem Dnevniku.  

Prava slaboumnost pa potem v nadaljevanju še sledi. Avtor namreč v naslovu svojega prispevka zapiše, da Jože P Damijan tolče po Janezu Janši, ker je Drago Kos na njegovo poroko prišel v natikačih. 

V nadaljevanju pa avtor po načelu raztegnjenih pisunskih  črev naklada še o vsem in pa obračunava z dr. Jožetom P Damijanom in njegovimi zapisi na blogu, ki ga piše in v katerih ne trobi v skupni rog z Janezom Janšo. Kakor, da je JPD kriv, ker ima o ekonomiji, financah, gospodarstvu in o še čem, veliko več znanja kot Janez Janša. In bo tako verjetno na koncu lahko še kriv, ker JJ ni končal vsaj magisterija, če bi mu potem že za kakšen doktorat zmanjkalo volje in časa. Obseg znanja je pač praviloma premo sorazmeren z dolgostjo izobraževanja in trudom, ki ga nekdo v to vloži. 

Očitno se JPD-u po Janševih "strokovnih" intervencijah, nakladanjih in obtoževanjih potem z neznalcem ni dalo več razpravljati in so ga kar takoj obtožili, da mu je umanjkalo argumentov. Svoj prispevek pa potem avtor zaključi še z omembo Milana Kučana brez katerega seveda ne gre ter njegovimi tajkuni, ki da so uničili državo tako zelo, da je sedaj niti Janez Janša ne more več rešiti. Tukaj pa bi prijazno avtorju tega pisanja na Politikusu svetovali, da naj svojemu tuzemskemu bogu Janezi Janši, tako na uho, prišepne, da reši najprej kopico svojih osebnih težav in šele potem naj se spravi reševat države. Tudi zaradi njegovega "reševanja države" smo danes v veliki godlji iz katere se bomo le stežka izvlekli in imamo takšnih "reševalcev" res že krepko preko glave.


 

1 komentar:

  1. politiks, demokracija in voduškov info tv so trobila ki jih očitno plaluje denar od prodaje orožja, ker je očitno za ne ravno poceni investicije zmanjkalo tistega iz obdobja vojne v državah bivše YU, je bilo potrebno v letih 2004-2008 najti nove vire (Patria, prodaja SIJ-a, Iskreemeco..........). Sovražnikov, ki začenjajo misliti s svojo glavo je čedalje več. Kaj si mislijo o diktatorju sodobnega časa njegovi nekdanji pristaši, Hvalica, Brejc, očitno je tudi Jože P. Damijan padel med take..........

    OdgovoriIzbriši