četrtek, junij 21, 2012

Čemu nejevolja ob doslej edini razumni odločitvi aktualne oblasti?

Nekateri zelo dobro obveščeni vedo povedati, da je  minister in največji intelektualec v državi ter v Janševi vladi, ki je med ostalim zadolžen tudi za pravoverno čistost kulture ter organizacijo državnih proslav in ideološke lustracije drugače mislečih ter  čutečih, vsem ljubljanskim gostincem, stojničarjem ter vsem drugim, ki stalno ali občasno prodajajo in ponujajo alkoholne pijače, v ponedeljek 25.06.2012 na področju celotnega mesta Ljubljana, v času odvijanja državne proslave ob Dnevu državnosti, prepovedal prodajo in reklamiranje piva Heineken. Vse oglasne table na zgradbah gostinskih lokalov  in reklamne table tega proizvajalca piva postavljene tudi na drugih lokacijah v središču mesta, morajo biti ta čas primerno zakrite in neosvetljene.

Komunajzarji, udbomafijaši, strici iz ozadja, rdečkarji. levaki, jugonostalgiki, antievropejci, jankovičevci, trenirkarji in upokojenci, ki bodo prejeli letni dodatek k svojim penzijam, partizani, tigrovci, častilci generala Maistra, vojni invalidi in druge tem naštetim podobne skupine, pa so že dvignili svoj glas proti tej prepovedi. Zakaj le?

Tako kot niso prav pojasnjeni ministrovi razlogi za prepoved prodaje in reklamiranja te priljubljene pijače na dan 25.06.2012, niso tudi pojasnjeni razlogi zakaj zgoraj navedene  skupine drugorazrednih državljank in državljanov nasprotujejo tej ministrovi odločitvi, ker na proslavo niso niti povabljeni in tam tudi niso zaželjeni. V zasebnih prostorih pa minister uživanja tega piva ni prepovedal in tako ne bodo za prav nič prikrajšani, ker bodo na TV še vedno smeli spremljati prenos državne proslave in uživati ob slastnem pivu z Heinekerjevo rdečo zvezdo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar