sreda, september 19, 2012

Kdo to tako grdo laže?



Siol.net
18.09.2012

Se Peter Stelzer izogiba testu DNK?

Ljubljana - Peter Stelzer, domnevni sin Franca Rodeta, še ni sporočil termina, ko bi lahko skupaj s kardinalom oddala vzorca DNK.
Rodetova odvetnica Nina Zidar Klemenčič je za STA dejala, da Peter Stelzer, ki je od kardinala Franceta Rodeta konec avgusta javno zahteval test očetovstva, še vedno ni sporočil termina, ko bi lahko skupaj z Rodetom oddala vzorca DNK. Na njegov odgovor namreč čakajo že skoraj 14 dni.

Mikstone blog, 18.09.2012
Avtor: Mitja Kunstelj

Iz zanesljivih virov, tako rekoč iz prve roke vam bom zaupal nekaj podatkov, ki naj jih javnost ne sme izvedeti! Kardinal Franc Rode je v Nemčiji obiskal Tanja Bredo Stelzer. Milostno ji je kupil računalnik oz. notebook. Da bosta na elektronski zvezi. Plačal ji je tečaj računalništva, ker ženska živi skromno in nikoli ni uporabljala ali imela računalnika. Ob odhodu ji je stisnil nekaj denarja in odšel. Dogovor, da bodo vse naprej reševali brez javnosti, zaenkrat spoštujejo vsi. Test sta že prejšnji teden opravila oba, Peter in kardinal Rode. ( povdaril Plagiator )

Peter s svojim očetom kardinalom ne govori. Po rezultatu, ki je bil vnaprej znan, je najel znano nemško odvetnico Ute Dikman, ki slovi po pregonih pedofilije in spolnih zlorab, ki so jih zagrešili božji poslanci. Rodeta bodo tožili zaradi posilstva Tanje Brede in njene sestrične. Tudi ona je v Nemčiji potrdila, da je Rode prisilil v spolne odnose obe dekleti. Tanja Breda je bila stara 14 let, ko jo je Rode prvič prisilil v odnos. Res me zanima, koliko časa bodo še uspeli zavajati javnost in čakati plašč pozabe.

Nadaljevanje zgodbe se sliši še bolj neverjetno. Je pa žalostno in resnično. Kardinal Franc Rode ima v resnici dva sina. Delo je prišlo tudi do drugega sina, ki mu je oče Franc lani uredil delo v Vatikanu. Drugi sin je monsignor in stopa po očetovih stopinjah. Bil sem presenečen, da to ni neka velika skrivnost. Ko sem pregledoval te stvari, je mimo prineslo starega orožarskega asa Ludvika Zvonarja. Njemu je bilo smešno, da tega nismo vedeli že prej

Nekdo torej grdo laže. Kdo?

Ni komentarjev:

Objavite komentar