četrtek, september 13, 2012

Črna internacionala je vrnila udarec!



DELO, sreda, 12.09.2012

Jurij Giacomelli ni več direktor Dela

Nadzorni svet Dela je prekinil sodelovanje s predsednikom uprave Jurijem Giacomellijem. Giacomelli je to informacijo potrdil ter dejal, da mu razlogi za njegovo razrešitev niso znani.

Razlogi zakaj so ga tako hitro in po kratkem postopku odpihnili z direktorskega mesta mu seveda so znani kot so znani tudi nam navadnim bralskim smrtnikom. Fantje iz črne internacionale so namreč zelo zamerljive sorte in ne pozabljajo posebej radi. Še posebej, če medijsko požgečkaš kakšnega iz njihovih vrhov. Tokrat so imeli toliko lažje delo, ker jim je pri tem zagotovo zelo rad šel na roke tudi aktualen režim, ki vlada v Sloveniji.

Zagotovo se črni fantje v koaliciji s slovenskimi oblastnimi desničarji tukaj še ne bodo ustavili in je Giacomellijeva zamenjava le začetek kadrovskega čiščenja v medijski hiši Delo. Nekaj takšnega tudi privoščljivo napoveduje na svoji spletni strani desno usmerjen portal Siola, ki sporoča, da je preklicana tudi pogodba z Goranom Novkovičem, ki bi moral prevzeti naloge namestnika odgovorne urednice na Delu. 

Kremplji maščevanja bodo seveda segli še globlje vse tja do novinarjev, ki so o slovenskem aktualnem desničarskem režimu neprijazno pisali. Proces temeljitega čiščenja tako imenovane leve slovenske medijske scene pa so gotovo pospešila še zadnja zelo odmevna pisanja Dela o tem, da tudi mladi duhovniki med nogami kdaj otrdijo in potem zlezejo med noge kake voljne verne mladenke. Hudič pa je, če se pri tem dogodi še kakšna nepredvidena oploditev, mladenka rodi in otrok potem po nekaj desetletjih začne iskati svojega biološkega očeta. Vse to seveda sploh ni in ne bi mogel biti prav noben problem, če bi vsi bili lepo tiho in se o čem takem v medijih ne bi pisalo ter potem med verniki ter ostalimi ljudmi govorilo. Takšna medijska pisanja in množična govorjenja med ljudmi pa so lahko okvalificirana le kot hud napad na sveto RKC in njene najvidnejše predstavnike ter ne morejo nekaznovano miniti. 

Kaj pa si o vsem tem misli dobri gospod Bog tam zgoraj v nebesih pa tako nikogar ne zanima. Če res vse vidi in vse ve, potem je seveda tudi takšna čudežna spočetja od blizu opazoval in že takrat vedel kako se bodo zgodbe končale. Zakaj torej svojih predstavnikov ter uradnikov na Zemlji ni zaščitil in obvaroval pred ljudskimi in medijskimi razkritji njihovih malih sladkih grehov? Je moral že imeti dobre razloge! Tako mu ljudje vsaj pomanjkanja pravičnosti ne morejo očitati.

1 komentar:

  1. gospod Bog si ne misli več nič....bolj očitno kot to, da je že zdavnaj dvignil roke od Slovenije, ne more biti.....

    OdgovoriIzbriši