torek, julij 24, 2012

Mafijske metode naveze slovenske politike in nekaterih novinarjev!


Če me prepričujejo, da naj verjamem Požarju kot enemu najbolj informiranih novinarjev, zakaj vsaj nekaj malega potem ne bi verjel tudi blogerju Kunstlju in tega kar objavlja na svojem znamenitem blogu.

Tudi sam sem ob spremljanju desnih spletnih medijev, predvsem požareporta in Reporterja, po znameniti aretaciji njihovega ideološkega in še kakšnega kamerada Vladimirja Voduška, v tekstih, ki so jih takoj začeli dnevno objavljati zaznal najmanj dve zelo zanimivi sporočili.

Prvo bi lahko imenoval kar Titov sindrom ( ne priznam tega buržujskega sodišča....... ), ker se je med objavljenimi vrsticam v obeh navedenih medijih dalo prebrati sporočilo, ki v prosti razlagi glasi: naše lahko aretirajo le naši na osnovi predhodne privolitve naših in tudi obtožijo ter sodijo jim lahko le naši. V priporu je z našimi potrebno ravnati našim primerno in zelo malo je verjetno, da bi kateri od naših v času, ko so naši na oblasti, lahko bil za kaj kriv, ker če je naš, je skoraj gotovo, da je priprt po nedolžnem.

Drugo, zadnje takšno sporočilo, pa je že kar nevarno in ga je mogoče brez velikega umskega napora razumeti, da je naslovljeno na premiera Janeza Janšo, da takoj zamenja ministra Gorenaka, direktorja policije Gorška in pravosodnega ministra Pličaniča, Zamenjani bi morali biti, ker je bil aretiran Vladimir Vodušek kot ena od svetih krav njihovih krogov ter povezav in ker naj o tem pred aretacijo ne bi nič vedeli ali pa so se nevedne le delali. Najhujši očitek vsem tem pa je, da o nameravani aretaciji ni nič vedel Janez Janša, ki je še večer pred aretacijo bil gost Voduškove TV čvekalnice Vroči stol. Kaj veliko več o tej zaplotniški ter nadvse zanimivi zgodbi tudi sam vse do danes nisem vedel.

Tudi precej dobro informirani Kunstelj, pa je danes na svojem blogu objavil nekaj informacij, ki so potrdile moje dosedanje zaznave ter sume in celotno zgodbo naredile še veliko zanimivejšo.

Poglejmo si torej nekaj od tega kar razkriva Kunstelj:

Za razliko od medijev, pa se mu dogaja fiasko v policiji. Afera, ki se jo Janša in Požar na vse pretege poskušata preprečiti, da ugleda luč sveta, pa zadeva težke stvari. Vladimir Vodušek je bil nadzorovan s strani Policije od 4.6.2012. Aretiran je bil 12.7 istega leta. V dobrem mesecu se je s premierjem Vodušek večkrat pogovarjal, policija pa je pridno snemala in spremljala. Notranji minister Gorenak bi moral vedeti, kaj počne Policija, pa mu Goršek seveda ni povedal.

Zadnji dan pred aretacijo je Vodušek gostil premiera na Vročem Stolu. Vroči Stol je najbolj bedna oddaja z najbolj bednim napol momljajujočim novinarjem, ki vseh deset prstov tlači premieru v tazadnjo! Pa pustimo to žalost od oddaje! Ekipa agentov za nadzor in snemanje je ozvočila tudi prostore INFO TV. Če bi Janša to vedel, ga ne bi bilo blizu Voduška. Po drugi strani pa, če bi premierja obvestili, bodite prepričani, da bi ta obvestil Voduška. Tako pa je imela uradna Policija z nalogom prvič možnost v prisluhe ujeti premierja Janšo.  Dva telefonska pogovora na dan oddaje bremenita premierja, kar pa je mačji kašelj proti posnetku, ki je nastal po oddaji med Voduškom in  premierjem na štiri oči.

Ko je Goršek prebral magnetogram, je vedel, da v rokah drži karto za svoje preživetje. Namesto Gorenaka je obvestil bivšo šefico Katarino. Janša pa je znorel. Z Gorenakom ne govori in ga bo jeseni prvega zamenjal. Do četrtka je bil prepričan, da bo Voduškovo blebetanje objavljeno in da bo moral odstopiti. Ozadje tega nategovanja ni bilo zlato fiskalno pravilo ampak je Janša iskal krivce v Policiji in preverjal, kdo ima originalne posnetke. ( omenjena pogovora sem imel možnost prebrati, pakiraj Janša, če to pride ven ). 

Če jih je dal Goršek Katarini, jih ima torej Miro Senica. Karte so zopet premešane. Medtem, ko državljani verjamejo, da se politika ukvarja z njimi, se politika ukvarja sama s seboj.


Ni komentarjev:

Objavite komentar