petek, julij 20, 2012

Jokanje brez solz !

Janez je na svojem ponorelem vladno ideološkem buldožerju s katerim je zadnjih nekaj mesecev skupaj s svojimi koalicijskimi partnerji divjal po deželi, zaprl dovod goriva in zverina se je naenkrat ustavila.

Nadel si je obraz nesrečnika in se naslikal v Odmevih nacionalke ter s svojim stokanjem skoraj spravil do solz slovenske gledalke in gledalce. Za to, da se je buldožer zaustavil je okrivil opozicijo, tajno vzporedno oblast, strice iz ozadja, socialne partnerje ter izdajalcev v lastnih koalicijskih vrstah. Očitno mu je po vsem tem ob dragi Ljudmili Novak zvest ostal le še prijatelj Borut Pahor. Vsem ostalim ni več prav za zaupati. Ker pa ima Janez veliko srce, je vsem tem političnim in ideološkim heretikom dal še eno možnost, da se do jeseni streznijo in sprevidijo, da brez njega rešitve te države ni,. Lepo sklonijo svoje trde betice in mu ugodijo v vsem kar je pripravil za rešitev dežele. Potreben čas pa je tako dobil tudi glavni državni kadrovnik, ki prebiva v prostorih ene od ambasad, da s svojimi preverjeno učinkovitimi metodami malo omehča vratove trdobučnežev.

V pravo grozo pa je naš Janez spravil Karleka, Gregorja in ljubko Ljudmilo ter njihove poslanke in poslance, ki še kako dobro vedo, da na morebitnih novih predčasnih volitvah večina izmed njih slovenskega parlamenta od znotraj ne bi več videla. Da bi oblast morali zapustiti že sedaj, ko so komaj okusili njene čare in slasti, pa res ne gre. Proseče so pred Janezom zavili z očmi, v molitev sklenili svoje ročice, obljubili, da ga ne bodo več po svoje lomili  in tako omehčali srce našega Janeza.

Ta premor, ki jim ga je Janez velikodušno poklonil,  pa je še kako prav prišel tudi njemu  samemu, da izvrši potreben tehnično organizacijski remont svojega vladno koalicijskega  buldožerja in ga ponovno spravi v pogon. Malo pa bodo k temu pomagali tudi Borut Pahor in Lukšičevi SD-jevci, ki bodo od zadaj veselo potisnili, da se mrcina ponovno zažene ter se zapodi po deželi slovenski. Ni izključeno, da tudi Jankovičevi ne bi malo pri tem porivanju sodelovali. Vse za rešitev in v dobro domovine, ker domovina je vse in brez domovine ni nič. Domovino pa predstavlja Janez.

Glavni mehanik M ima tudi že visoko zasukane rokave.

1 komentar:

  1. velika varka diktatorja janeza janše...sedaj pa pravi,da so vsi drugi krivi,le on je nedolžen...kdor ga ne pozna,nasede...in večina državljanov oziroma njegovih podpornikov in pajacev je spet nasedlo...ne bom žalil ampak samo povedal mnenje,ki ga pravijo drugi,da je samodržec,lažnivec,ponarejevalec,švercer orožja,nestpnež,razdiralec,psihični bolnik,klerofašistični diktator,ki ga briga samo oblast in dela v korist za sebe in njegove pajace z rkc-jem na čelu...po dolgem premišljevanju in spoznavanju politika,vse te trditve držijo...

    OdgovoriIzbriši