nedelja, november 28, 2021

Smo kreteni res mi ali so kreteni tisti, ki so prepričani, da smo mi kreteni?

 


KDO JE KRETEN?
Smo kreteni res mi ali so kreteni tisti, ki so prepričani, da smo mi kreteni?
 
V četrtek iz JAR sporočijo, da so odkrili nov sev, domnevno malo bolj neugoden, bolj agresiven in prefrigan, da celo vsa cepiva s katerimi so nas doslej filali prelisiči.
 
V petek EU blokira letalski promet s pol Afrike, svetovna zdravstvena organizacija WHO se medtem posveti preudarnemu poimenovanju novega seva. V glavnem vse kar leze in gre na tem svetu se aktivira v načrtovanju boja proti tej novi nevarnosti, ki nam preti. Oglasijo se tudi proizvajalci cepiv in nas potolažijo z izjavo, da so sposobni v nekaj tednih prilagoditi cepiva s katerimi nas bodo obvarovali pred to novo nesrečo, čeprav novega virusa še niti videli niso. Oni že vedo kako se tej stvari streže. Očitno bomo dobili za vsako novo različico seva virusa svoje cepivo. Po enem letu bom preluknjan kot švicarski sir in vesel, če bom še vedno živ.
 
Sobota je potem že dan, ko je novi sev covid virusa imenovan Omicron, odkrit v najmanj štirih ali petih državah v Evropi. 
 
Čudna so pota tega virusa, res neverjetno čudna! Prava čuda pa bodo sedaj šele sledila. Če bo tega nesrečenga covid obdobja kdaj res konec, se bo preživelim najverjetneje namesto krvi po žilah pretakalo le še cepivo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar