četrtek, december 29, 2011

Poskus telefonskega političnega udara v državi Sloveniji !

Skupina treh nepomembnih političnih strank, ki jih vodijo še bolj nepomembni politiki Gregor Virant, Karel Erjavec in Radovan Žerjav, ki so na decembrskih  izrednih državnozborskih volitvah skupaj zbrali borih dvajset poslancev, je danes kar po telefonu oblikovala program vladanja za vlado nerodne enotnosti za katero se zavzemajo in s katerim sedaj izsiljuje ostale parlamentarne politične stranke.

S spretnim manevrom v katerem je sodeloval Borut Pahor se je na čelo Državnega zbora zavihtel Gregor Virant in tudi slepcu je bilo jasno, da je šlo za enkratno izvedeno ukano s katero so krepko nategnili ne le Zorana Jankoviča, temveč tudi Janeza Janšo. Ta uspeh jim je dal krila in sedaj želijo izsiliti celo tako imenovano vlado narodne enotnosti, ki bi bila popolnoma neodvisna od volilnih rezultatov in volje volivcev.

Vse bolj se postavlja resno vprašanje kdo iz ozadja vleče in usmerja vse te poteze ? Tokrat ne gre več za bolesten občutek o teoriji zarot s katero je vse mogoče pojasniti, temveč so nekateri znaki dovolj zgovorni in simptomatični, da v resnici figure na slovenski politični šahovnici prestavljajo tihi igralci iz ozadja, ki imajo svoje centrale izven meja države in v državi le njihove zveste sekundante.

Ni komentarjev:

Objavite komentar