petek, januar 27, 2012

Pazite pri izbiri šamponov za kopanje svojega psa!

Kopanje je eno najpomembnejših opravil pri negi dlake našega kužka in vedno uporabimo kvaliteten šampon, ki ga v predpisanem razmerju razredčimo s toplo vodo.

Poglejte si psička na sliki in skušajte ugotoviti katere pasme je. Vas že vidim kako z nasmehom na ustih sami sebi odgovarjate. Pa ni to kar mislite, da je. To je bil še pred dnevi pravi slovenski avtohtoni kraški ovčar, ki so ga lastniki okopali z neprimernim šamponom za pse in pri sušenju se je skrčil na velikost, kot to lahko vidite na fotografiji. Razočarani lastniki se sedaj na Kinološki zvezi Slovenije trudijo, da bi v rodovniških evidencah dosegli prekategorizacijo svojega kraškega ovčarja v resastega jazbečarja.Kaj mislite jim bo uspelo ?

1 komentar:

  1. V sloveniji je vse mogoče ! Iz moških naredijo ženske , iz žensk naredijo napol moške, policajem za prekršek "vreden" 8.500 € izdajo samo ustni opomin , zmago na volitvah spremenijo v poraz , tožilce spremenijo v kriminalce , sodnike v obtožence itd., in da ne bi nekemu cucku , ki se mu je "skčila" koža napisali drugo osebno ! To je mala malica !

    OdgovoriIzbriši