nedelja, september 22, 2013

Prihaja Rešitelj?

Črni krokar v podobi slovenskega EU poslanca Lojzeta Peterleta je pred dnevi priletel v deželo slovensko in se usedel na vrh zelene lipe. Od koder je potem glasno zakrakal in razglasil zlo usodo oropanemu, ponižanemu in osiromašenemu ljudstvu, prebivajočemu v mali deželici na južni strani Alp ter napovedal prihod Rešitelja. Ni minilo veliko dni in njegovemu krakanju so v zboru pritegnili nekateri najvidnejši predstavniki slovenske politike, denarnih oblasti, kulture in ekonomske znanosti.

Državljanke in državljane izropane in uničene Slovenije so tako začeli pripravljati na ekonomsko, politično, socialno in kulturno okupacijo, ki so nam jo namenili svetovni in EU politični, kapitalski in finančni gospodarji. Star pregovor, ki pravi, da ima Bog dolgo šibo, se počasi uresničuje. Še kakšno leto ali dve nazaj, smo v Sloveniji tako od daleč in popolnoma neprizadeto spremljali dogajanja v Grčiji in vneto podpirali njeno okupacijo ter kruto zatiranje tamkajšnjega ljudstva. Šli smo celo še dalje in smo prav privoščljivo ter že skoraj sadistično, v prispevkih objavljenih  v medijih ter v pod njimi pripisanih komentarjih ljudstva, raznih blogih ter drugih načinih javnega izražanja, masovno izlivali svoja primitivna čustva. Kakor trop slaboumnih debilov smo ponavljali vse kar so nam razni domači in predvsem tuji mnenjski voditelji, neoliberalni propagandisti ter razni "ekonomski in finančni strokovnjaki" ponujali kot razloge za nesrečo ljudi v Grčiji. Očitali smo jim, da so patološki lenuhi, delomrzneži, zapravljivci, izkoriščevalci plemenite in dobrosrčne EU, ki bi radi živeli ter uživali od žuljev nas evropskih severnjakov, ker smo se takrat sami še prištevali v to severno elitno EU druščino.

Pa je potem minilo zelo malo časa, ko nas je ta elitna severnjaška EU druščina izpljunila kot nekaj skrajno neokusnega in zelo zaudarjajočega ter že po samem narodovem in kulturnem rodovniku manj vrednega. Hlapec, da bi se enakovredno družil z gospodarji? Kje pa je že kdo kdaj kaj takšnega videl? Mi pa smo vsake štiri leta hodili na volišča in volili politike brez pravega vonja, barve in okusa, ki so po izvolitvi državo razumeli kot svoj plen in odhiteli k svojim EU gospodarjem po nasvete in ukaze. Ob tem pa so prav neusmiljeno doma še ropali, kradli, uničevali vse kar se je uničiti še dalo, si prisvajali in manipulirali z ljudmi ter jim grdo lagali. Državo in ljudstvo so tako pripeljali do zidu preko katerega jim sedaj lahko pomaga le še Rešitelj, ki bo nasilno strl bes in jezo ljudstva ter jim pomagal ohraniti kar so si prigrabili.

Kdo v deželi slovenski pa si ta čas želi prihoda Rešitelja in "nadzorovane likvidacije slovenske države"? Kar veliko jih je in vsi ti že kar nekaj časa hodijo v Evropo h Gospodarjem ter skupaj z njimi iščejo rešitve zase in ne za v Sloveniji živeče ljudstvo. To so seveda predvsem nesposobni in do konca pokvarjeni slovenski politiki. Tako tisti z desne kot oni z leve, ki so skupaj v teh dvajset in nekaj letih  bili orodje v rokah raznih, po mafijskih vzorcih ustrojenih praksah, roparskih finančnih ter kapitalskih elit. Med te spada tudi slovenska RKC, ki je v krsto propada slovenske države zabila veliko usodnih žebljev in tako skupaj z ostalimi nosi ogromno krivdo za nesrečo in vedno večjo bedo v Sloveniji prebivajočih ljudi.Tega se zaveda celo njena vatikanska vrhuška in je morala korenito poseči v kadrovsko strukturo slovenske RKC ter prepustiti na milost in nemilost vse njene ogromne dolgove, da jih pokrije kdor to zmore in če želi. Tudi če zaradi tega propade dobršen del njene organizacijske strukture v Sloveniji in se dokončno izgubi ogromno v tranziciji pridobljeno premoženje. Vatikan je pred mestom in svetom priznal sramoto in slovensko RKC prepustil njeni usodi. Vendar v slovenski RKC ne premorejo niti delček takšnega  kesanja, kot so ga pokazali njihovi šefi v Vatikanu in se slovenskemu ljudstvu niso v stanju niti opravičiti za velike dolgove, ki so jim jih naredili in jih bo ubogo ljudstvo moralo poplačati. Odkod še gospodom v slovenski RKC pogum, da si upajo pogledati v oči množicam slovenskih revežev, ki k njim prihajajo po upanje, tolažbo in rešitev iz nesreče za katero je slovenska RKC še kako soodgovorna?

Rešitelja nestrpno pričakujejo tudi premnogi novodobni ideološki manipulatorji ter njihovi invalidi, ki se v vseh teh dvajsetih letih niso sprijaznili z ugotovitvijo, da ideologija ni kot umazana srajca, ki bi jo ljudstvo kar dnevno zamenjevalo po njihovih zapovedih. In, da je zgodovina vendarle vsaj malo tudi znanost in se je ne da kar tako skozi noč preurejati ter je prilagajati nekim novim ideološkim in političnim vzorcem, potrebam ter željam. V Sloveniji smo iz ideologije in zgodovine naredili bič s katerim se krepko in neprestano  udriha po hrbtih in glavah ubogih ter naivnih ljudi.

Skorajšnji prihod Rešitelja še kako težko pričakujejo premnogi lopovi, belo-ovratni kriminalci, kapitalski in finančni mešetarji, tranzicijski dobičkarji, nesposobni ter pogoltni in zbankrotirani novodobni slovenski kapitalisti ter veleposestniki in njihove cehovske organizacije, premnogi že desetletja na državne jasli prisesani kulturniki, intelektualci in razumniki, državni uradniki zaposleni v raznih, za potrebe politike in ideologije ustanovljenih agencijah, institutih, uradih ter službah. 

Vsem navedenim in še mnogim drugim slovenskim družbenim parazitom ter izrodom, je za njihovo preživetje ter, da bi se izognili posledicam pravne, kazenske in materialne odgovornosti, prihod Rešitelja ter njegova okupacija države Slovenije nekaj zelo potrebnega in nujnega.

Tudi sam bi se še kako zavzemal za prihod Rešitelja in okupacijo moje dežele Slovenije, če bi Rešitelj s svojim prihodom takoj odstavil predsednika države, razpustil vlado, Državni zbor in Državni svet, odpoklical vse slovenske EU poslance in EU sekretarja, lustriral vse dosedanje politike, razpustil vse politične stranke in nekatere prepovedal, razlastil vse tranzicijske kapitaliste ter veliko večino denacionalizacijskih upravičencev, ukinil vsaj polovico občin in razrešil toliko županov, občinskih uprav in občinskih organov, dokončno razmejil državo in cerkev ter slednji določil mesto kot ji v sodobni družbi gre, takoj uvedel hitre preiskovalne in kazenske ter sodne postopke za ugotovitev odgovornosti vseh, ki so doslej sodelovali v upravljanju države, bančnega sektorja, privatizacije, denacionalizacije, gospodarstva in pomembnih državnih ter drugih družbenih sektorjev. V primerih izrednih razmer se pač uporabi izredne ukrepe. Ukrepe ene revolucije je mogoče odpraviti le z ukrepi druge. Zgodovina ne pozna drugih poti in načinov.

Vendar ne bo Rešitelj prišel, da bi izvedel revolucijo in rešil nesrečno ljudstvo, temveč bo prišel, da najprej zavaruje svoje interese, si poplača svoje terjatve, iz države naredi ekonomsko in politično kolonijo ter potem še reši in pred besom ljudstva zavaruje svoje slovenske hlapce. Da reši obstoj in preživetje predvsem vsem zgoraj navedenim  elitam ter klanom in drugim mafijskim združbam in jih zavaruje ter jim tako omogoči obdržati večino tega kar so si nagrabili in nakradli. Vsa bremena reševanja države in poplačila ogromnih dolgov tujim bankam pa naloži ljudskim množicam, ki so že doslej plačevale največji tranzicijsko socialni davek preteklih in današnjih zablod vladajočih političnih, finančnih, kapitalskih in drugih zajedavskih ter izkoriščevalskih elit. Brezposelni, delavci v gospodarstvu in javnem sektorju, upokojenci, invalidi in bolniki, zelo izobraženi ter manj izobraženi mladi, ljudje brez premoženja in dohodkov ter njihove družine in mnoge druge  skupine s socialnega dna bodo, tako kot ves čas doslej, ponovno še dodatno obremenjene in plačale pretežni del reševanja nečesa za kar ne nosijo prav nobene krivde in odgovornosti.

Se bosta vsaj v bedi in revščini ter zavedanju uničene bodočnosti naroda, države in naših potomcev, končno levičarski in desničarski državljan in državljanka le spametovala ter pozabila na dosedanje ideološke in politične razlike ter vsiljene delitve in skupaj z roko v roki storila kaj za rešitev države, svojega človeškega ter nacionalnega dostojanstva?

Vabilo Rešitelju je že izročeno in slovenski črni krokarji že veselo naznanjajo njegov prihod.




1 komentar:

  1. Hja pa tudi resnica se piše. Res žalostno za našo malo državico in vse poneumljene ljudi. V tej državi res ni več pravila. Vse se dela kot paše tistemu na oblasti. Ne dela se za korist ampak za škodo naroda. Jaz bi rekel le eno. To kar Hitlerju ni uspelo z orožjem bo Merklovi po mirni poti. Slabi časi so pred nami, če se ne zgodi kaj resnično pretresljivega in spremeni tok zgodovine...
    Vsekakor napisana resnica. Imamo trop egoističnih političnih mrh in nobenega človeka za človeka.
    L.p.

    OdgovoriIzbriši